lauantai 11. heinäkuuta 2009

Lyhyt ilo

Ei tarttenut kuin suihkussa käydä ja safkat tehdä, niin taas jökähti. Vittu sentään. Vähänkin kun on ylhäällä se lyö heti niskan kiinni. Ja vaikka mitä tekis, niin ei sitä jökkikohtaa saa auki. On puhallettu pulloon, tehty leukaliikkeitä, maattu, oltu vaan jne. mutta ei auta. Särkee otsaan, nenään, silmiin ja päälaelle ja nyt se tinttas ohimot ihan tiukaks.. Kai mä sit onnistuin rehkimaan yläniskani yyber-lyttyyn ja sillehän ei voi mitään sit.

Täytyy vaan ulkoistaa paha olo ja leikkiä, ettei huomaa koko asiaa. Mitähän me keksitään ens kerralla? Varmaan yritetään C2:n kohdalta rytkyttää auki. Ja sit oli luvassa jotain Hyocania (meniköhän oikein nimi) piikkinä, joka vois tuoda helpotusta tilanteeseen. Alkaa vaan rahat loppua, kun vakuutus ei korvaa enää lääkärissä käyntejä, jotka on 130 eskoo laaki. Pohjolan mukaan, ja samaa linjaa noudattaa muutkin vakuutusyhtiöt, nämä oireet ei voi johtua enää samasta vammasta. No ei kun muuten vaan niska meni yhtäkkiä paskaks jostain muusta syystä, vaikka oon taistellut retkun kanssa yhtäjaksosesti 14 kuukautta. Joo, joo. Toi on hyvä logiikka. Kokemuksesta oppineena pidän vain välttämättömät vakuutukset ja nekin on nyt Tapiolassa. Ei se niiden meininki ole yhtään fiksumpaa mutta Pohjolan toiminta on suorastaan rikollista. Selvittäkää itte tarkemmin, jos kiinnostaa. Netti kertoo vaikka mitä, kun osaa ettiä.

2 kommenttia:

Pandora kirjoitti...

ihana netti, kirjoitin sinulle fiksunkin viestin, mutta sen sisältö ei nettitaivasta ilahduttanut.

voimia sinulle, unohda byrokratia lauantai-iltana. Tee meditaatio/mielikuvaharjoitus, jossa lepäät rauhallisena fysioterapeutin käsissä ja tunne, kuinka hän lievittää niskan jännitystä. Tuo oikeasti auttaa hetkeksi ja antaa yllättävän paljon positiivista energiaa.

voimia!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

moro!

joo, bittiavaruus on paha paikka. sinne on monet tekstit hävinnyt. ;)

byrokratia on luonnollinen osa lauantai-iltaa,kun tässä makseskelen laskuja pitkästä aikaa... ;)sainpahan senkin tehtyä. :)