sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Voihan sääski sentään

Ikkunasta tuli siipiväliltään 10-senttinen säästi sisään. Arvannette, mitä kävi, kun yritin sitä pyydystää. Jouduin kurkottelemaan yläniskalla ylöspäin, koska se viipotti meneen katon rajassa. Mä pelkään sääskiä ihan hulluna ja siksi ainoa mielessä pyörinyt ajatus oli vaan sen eliminointi. Tiesin tasan tarkkaan, mitä tulee tapahtumaan niskalle, mutta en vaan pystynyt oleen tässä huoneessa, ku tiesin sääsken lentelevän vapaana. Lopputulos: höntti olo päässä ja kämppis tuli tappaan sääsken, kun en itte onnistunut. Kylläpäs huimaakin nyt oikein kunnolla ton shown takia.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Huomenna kun Musti tulee niin lupaa laittaa ikkunaan sellasen verkon, et sääsket ja kaikki muutkin ötökät pysyy sen ulkopuolella. :) See you!!

Pandora kirjoitti...

Juu, ihana olla avuton. Meillä eilen mies laittoi vaatteitani kaappiin minun maatessa kyljellään ja sanoessa ylin hylly vasen sivu, keskimmäinen kori jne.

Mutta nuo sääsket ja hyttyset on raivostuttavia, et voi hätistää, kun sattuu ja ei riitä se, että niiden pistos tuntuu ikävältä vaan se ininä käy hermoihin!

Mutta verkkoja odotellessa, meille sellaisia ei voi kuvitellakaan, niissä olisi välittömästi kissan kokoinen reikä.