lauantai 18. heinäkuuta 2009

Voi vittu

Ei vittu voi olla totta. Ei saatana. Voi vitun vitun vitun vittu. C0 antoi kunnolla periks ja käänty oikeelle ja koko yläniska romahti. Voi saatana. Tiedättekö, mitä tää tarkoittaa? Niinpä niin. Kaikki treenit seis ja vituksen huippuunsa nousemista. Kai tää tuli siitä kahvinkeittimen putsaamisesta jälkirankaisuna. Ihan yhtäkkiä. Lähdin vessaan, vetelin limeä narua ja niks naks, yliniska olikin supussa, kun tulin takaisin. Se vaan petti. Konkreettisesti.

Siihen jäi huomiset hiustenleikkaukset. Kampaajarendin piti tulla kyniin fleda, mut that's it. Ei saatana. Vedän nää kaks viikkoa fyssariin asti väkisin koukistajia ja treenaan limellä. Oli sit yläniska supussa tai ei. Katotaan kuin käy.

Juttelin tossa äskön toisen ystävän kanssa puhelimessa. Alkoi niin naurattaan, kun oon hehkuttanut vissiin kolmesti sille sitä uutta asuntoa, mut frendi kyseli taas samoi juttuja siitä. No, kuittasin sille takas siitä sit, että kuinka voi olla mahdollista, ettei se oo yhtään kuunnellut mua, kun oon kertonut sille asunnosta niin monesti kaikkea. Sit tulin siihen tulokseen, et aina ku on puhuttu, se on ajanut autoo ja eipä silloin pysty keskittyyn. Eli ihan turhanpäivästä lätinää lämpimiks. No joo, jatkossa täytyy muistaa, että puhuu olennaisia vaan niiden ihmisten kanssa, jotka pystyy keskittyyn juttuihin, eikä tee samaan aikaan tuhatta asiaa. Ei jaksa aina vastailla uusiks samoihin kysymyksiin. ;)

Jaahas, miten täs nyt sit tuhlais seuraavat kaks viikkoa? Ideoita?

5 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Ei voi olla totta, sanoo täällä Mustikin kun luin kirjoituksesi. Miten ihmeessä niska yhtäkkiä meni taas?? Ei voi käsittää...
Oisko se kahvinkeittimen putsaaaminen voinu aiheuttaa tuon, kyllähän se voi kun se on taas sellaista hommaa jota et ole voinu tehdä pitkään aikaan, etkä ois voinu tehdä nytkään. Mutta täytyyhän jotain hommiakin yrittää tehdä, aikakin menee nopeammin ja tuntee et ole vaan ihan tyhjän panttina. Mutta voi paska kun yläniska ei ole kanssasi samaa mieltä, vaan pamauttaa sinulle sitten tuollaisen kärsimyksen...
Toiset ihmiset on sellasia ettei ne kuuntele ollenkaan, kyselevät ja nyökyttelevät päätään kuin kuuntelisivat, mutta todellisuudessa toisesta korvasta menee sisään ja toisesta ulos. Ne ei vaan jaksa keskittyä toisten asioihin, mutta kun omista on kysymys pitäs riemusta kiljahdella kun kertovat omia kokemuksiaan. Ja varmaan ystäväsi piti keskittyä ajamiseen, mutta toisaalta kyllä minä ainakin voin ajaa ja samaan aikaan kuunnella ja jää jotain mieleenkin.
Eilen kyllä oli hetken totiset paikat kun ajoin Karjalankatua ylös ja kuin tyhjästä ampaisi musta Bemari sivusta eteen. Tuli muuten sellasta vauhtia et hyvä kun pysy kaistallaan. Sain onneks jarrutettua niin ettei törmätty yhteen,en edes uskaltanu ajatella mitä ois voinu tapahtua jos... Lady in Pink istui etupenkillä ja ensimmäisenä vilkaisin häntä, oliko jarrutus ollut liikaa hänen niskalleen. Luojan kiitos olimme liikkeellä Volvolla, emmekä meidän Mitsulla, koska Mitsussa ei tarvi kuin hipaista jarrua niin se pysähtyy kuin seinään. Ja eilisellä jarrutuksella se olisi ollut Lady in Pinkin niskalle liikaa...
Kyselit miten seuraavat kaksi viikkoa saisit menemään, se on pitkä aika, mutta maanantai päivä voisi ainakin mennä joutuisammin, jos tulisin luokses vapaapäivää viettään, jos vaan selkä sallii, sillä varauksella. Olen pari päivää ollut Buranan voimalla töissä... lanneranka kenkkuilee jälleen kerran.
Soittelen sinulle jatkossa tulostani, jaksele oma Tahdonvoimaani...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No voi vittu sitä sun lannerankaas. Nyt sit otat oikeesti saikkua, jos se alkaa vaivata. Jossei firmassa sitä omalta lääkäriltÄ saa, hae muualta. Joo, se voi olla, että niska vielä elpyy. Se saattaa nimittäin olla, että se väsähtikin C7:sta, koska käsistä alkaa lähteä nahka. Se on merkki siitä, että c7-hermotus on seonnut. Täytyy tarkkailla. Huomisen ku lepää, voi mennä ma-ti -sektorilla jo hyvin.

Musti, kiellän sua ajamasta tänne! =) Kuullaan!

Pandora kirjoitti...

Todella ikävä kuulla, en jaksa nyt muuta kirjoittaa.

Jaksatko ajatella, hanki jostain vaikka espanjan kurssi äänikirjoina...

Tsemppiä!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Musti,
Tottakai se meni siitä kahvinkeitinepisodista! Ei tartte paljon tehdä väärin, niin ruoskaa tulee.

Pandora,
Se yläniska nous jo, ja jumittaa vuorostaan C7:aa, kipeys hartioissa on huomattavasti parempi kuin paine päässä. ;)Vuosi alkaa riittää pääpainetta...

Mulla on ihan mystinen kroppa! Se saattaa heittää mut päiväks petiin ja seuraavana hetkessä oon iha pelikunnossa. Aika pirun rasittavaa, ku mitään ei voi suunnitella.

Hyvä vinkki, espanjaa oonki lukenut, niin vois alkaa kertaa. Tosin nyt oon opiskellut taas puol vuotta kreikkaa, ni ehkä pysyn siinä. Siinä on vähän haastetta, kun kirjaimetkin on vinksinvonkisin. ;)

Kalispera!

Mitäs Pandoralle? Jos olet jo arkkuas avannut, luen sieltä, niin ei tartte rasittaa uudestaan teikäläistä. :)

Ps. Leikataan hiukset tänään kuitenkin, vaikka se ois viimeinen tekoni. ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jaa, siellähä oli jo lipas avoinna! Hyvä, että on ollu parempi olo. Tästä Pandoran lippaaseen:

http://p3.foorumi.info/niskavamma/viewtopic.php?t=296