lauantai 18. heinäkuuta 2009

Tukkeutumasta evoluutiopohdintoihin

Hienoo, 7 viikkoa vanha kahvinkeittimeni meni jumiin. Suodatinkotelon alla oleva tippalukko tukkeutui kerääntyneistä sinne kahvinporoista. MINÄ ne olen sinne vapisevin käsini pudottanut, myönnän. Ei muuta kuin puhdistamaan. Toi painaa kuitenkin 800 grammaa ja koska en saanut jatkojohdosta sitä irti (on ni tiukka) operoin koko homman laite seinässä ja näin ollen ilman juoksevaa vettä. Teki kyllä mieli pistää kädet ja keitin yhtä aikaa altaaseen, mutten sit viittiny kuitenkaan. Aattelin, et kukaan tuskin haluaa perinnöksi paskasta rikkinäistä kahvikojetta, joka on tappanut ihmisen. Sillä ois siistii keitellä kahvia sit vieraille ja kertoo tarinaa, kuin yksi tyttö kuoli puhdistaessaan laitosta. Mutta kahvi on hyvää ja sillain...

Operaatio kesti about 30 minsaa ja vaati aika monta Philipsin nostelua, putsausta, veden läpi valuttamista, pesukertaa, keittokertaa jne. No, nyt huomaa nostelleensa ja seisoneensa. Välittömästi C7 lukossa, korvat huutaa ja suuta ei saa enää auki. Eli sinne nappas sit taas heikoimpiin kohtiin jumituksen. Luojan kiitos ehdin tehdä koukistajat ja limet narut ennen showta. Niin, ja leivät ja puuron, koska ens kerran nousen sängystä sit ylihuomenna ja vois olla muuten suht nälkä. C0:kin siinä nostellessa kääntyi taas oikeelle ja on maailma vinossa. Paha juttu.

Pakko kattoo totuutta silmiin, en jaksa seisoa edes puolta tuntia. En jaksa nostaa 800 g kahvinkeitintä. En pysty kumartuun peseen sitä altaalla. En jaksanut ees nostaa suodatinkoteloa kuivuun kaappiin.
Ja etenkään en jaksa tätä elämäntilannettani. Luotan siihen, että joku päivä, kun kohellan, elämä korjaa maan pinnalta pois fyysisesti heikoimmat ja huonoimmat ja tyhmimmät yksilöt, niinku meikän. Ainoa ongelma on se, että olen äärettömän älykäs tyyppi ja en hirveesti harrasta kaikkea hazardia, mikä taas sotii evoluutioteorian toimintaperiaatetta vastaan. Toisaalta evoluutio on hieno asia ja se on toiminut tuhansia vuosia, miksei se muka enää hoitais hommiaan.

Jaahas, saas maistaa, millasta kahvia tukkeutunut suodatin keitti. Ehkäpä evoluutio toimii niin ovelasti, että tukehdun kahviin jääneisiin porokönttöihin. Ei voi tietää.

Ei kommentteja: