perjantai 17. heinäkuuta 2009

Jeps, jeps

Niinhän siin sit kävi, että yläniskan se pamautti taas jumiin. Sen jälkeen, kun systeemi leikkas kii toukokuussa, yläniska ei ole ollut päivääkään normaali. Parempi kyllä muttei normaali. En tiedä, mitä siellä tapahtuu mut jotain ei niin kivaa. Se vaan alkaa jossain vaiheessa vetää painetta nenään, otsaan ja silmiin. Eniten nenään ja otsaan. Aamulla pystyi tekemään onneks koukistajat ja heiluun limen narun kanssa mut nyt on tosi kurja olo. Eli se normaali.

Turhalta tuntuu, tiesin jo eilen, että täst tulee pitkä kaksiviikkoinen. Hyvä olo ei koskaan pysy, kunnes yläniska saadaan jotenkin auki.mut nähtävästi mä sain sen niin lyttyyn, ettei se enää aukea. Rikoin vissii viimeisetkin rakenteet ylirasittamalla sen.

Onpas kaunis ilma ulkona, mikä tarkoittaa meikälle sitä, että vedetään verhot kiinni, ettei satu valo silmiin. Kattotaas, mitä Burana, Triptyl ja makaus meinais tähän tilanteeseen. Päivän positiivinen havainto (ilman lisäks) on se, että jumppapallon päällä pystyy istumaan mukavammin kuin tuolilla. Mut eipä tosta istumisestakaan mitään iloa ole, kun jokainen hetki pystyssä sattuu päähän.

Se ois muuten 27.7. taas synttärit. 28 vuotta tulis täyteen, joista olen elänyt 26 vuotta. Lahjoja ei kannata ostaa, koska materialla ei ole merkitystä. Nykyisetkin omistamani tavarat on purkamatta pahvilaatikoissa. Mitäs mää niillä tekisin. Jos jotain lahjaa pitää väkisin antaa, niin lyö tilille euroja. Riippuen tulevaisuudesta sillä rahoitetaan joko mun hautajaiset tai ulkomaanmatka. Tilinumero on 108550-1255087. Kiitos!

Ei kommentteja: