tiistai 14. heinäkuuta 2009

Kirsikkatomaatti ja persekramppi

Enpäs jaksa kirjoitella mittään. Niska on jumppelissa ja hanuri kipee. Hermosto voipi paremmin sentään. Koukistajat pystyy tekeen ja samoin muut harjoitukset. Toi yläniska on aika jännä. Välillä se on ihan normi ja välillä karseessa kunnossa. En tiiä miks, enkä ole kiinnostunut. Mysteriaa ja magiikkaa koko homma. Olkoot.

Vituttaa kuunnella tossa ikkunan takana iltaa istuvaa mimmiporukkaa. Väistämättä tulee mieleen, että sitä voi ittekin olla tossa pitää hauskaa, nauramassa ja tehdään hyvää safkaa, JOSSEI 29.2. Päivää olisi tapahtunut. Mut menneelle ei mitään voi, joten ei siitä sen enempää. Jossen ens kesänä pysty viel grillaan, alkaa päitä pudota.

Tänään oon syönyt kevyehköön ketutukseen pelkkää paskaa. Cocista, munkkeja, keksiä, nakkeja, rasvallista juksaa, Hedelmäaakkoset, suklaata ja jäätelön. Ja kirsikkatomaatteja. Ai että teki hyvää mässäillä. Kahvia päälle viel litra, niin pata tykkää. Tänään tosin oli maha niin kipee paskalla käymisen jälkeen, etten meinannut vessasta pois päästä. Joku ass-kramppi vissiin iski. Ja torstaina ois taas palaveri mun luona.

Perkele sentään. No, tein mää tänäänkin duunia neljä tuntia, pidin koulutukset ja puhelinpaltsut. Hohhoijaa. Ihme, ettei korvat kilahtanut. Eikä hermosto. Ft:n mukaan ne voi hyvin, ja ainoo ongelma on niskan puuttuva tuki. Joo, niin on. Pää pyörii, ku puolukka p--a.

Ei kommentteja: