lauantai 22. elokuuta 2009

Kas, kas

Siellähän on helle. Eksyin viemään roskapussin ulos ja totesin, että kylläpä vituttaa. Tänäänhän ois täydellinen terassikeli muttei koske mua as usual. Toivotaan, et kohta alkaa syksyn paskakelit ja talvi, niin paraneminen hidastuu taas, ku ei jaksa vääntäytyä uimahalliin. ;)

Päähänkin tuli tänään pallo. Kas. Sitähän ei ookaan ollut moneen viikkoon. Yläniska antoi periksi ja jotenki pää pääsi pullahtaan. Valot käy silmiin, samoin otsaa juimii. Voi voi. Pallo on siinä mielessä paha, että sille ei pysty tekeen mitään, niinkuin olen aiemminkin todennut. Nooh, kattellaan mihin tää menee. Voi olla, että helpottaakin vielä levolla tai sitten ei. Pahalta vaikuttais mut ans kattoo. Mietin tossa aikaisemmin sitä, että kuinka säälittävältä mun elämä vaikuttaa. Myöhemmin hiffasin, että säälittävä on väärä sana. Oikeampi on turha. Vaikka huomenna tippuis lentokone päähän ja kuolisin, niin kukaan ei menettäis mitään poislukien siis ne ihmiset, joilla on joku tunneside meikäläiseen. Aika hirveetä olla ihminen, jolla ei ole mitään arvoa vaikkapa yhteiskunnalle. Syö, nukkuu, paskoo ja on. Puhutaan täydellisestä olemisen vapaudesta!

Jaahas, se ois sit jätskin paikka. Paketti meni Pirkan Whiten Choco-feikkijäätelöitä alle viikossa. Kohta oon paitsi turha, myös lihava!

Ei kommentteja: