keskiviikko 19. elokuuta 2009

Tampereen parhaat taksikuskit

Taksitarkastajalle tulevista palautteista 98 % on negatiivista. Eli minä kuulun vähemmistöön iloisine viesteineni. Ihmiset, antakaa positiivista palautetta! "Kiitos", "mukavaa päivää" ja "olitpa sinä hyvä kuski" ei maksa sun suusta mitään mutta piristävät kummasti taksikuskin arkea.

Kuskit tekee kovaa työtä, taistelevat alati vähenevistä asiakasmääristä ja saavat ihan liian vähän rahaa siihen nähden kuinka laadukasta palvelu Suomessa on. Lähes kaikilla on uudet, turvalliset autot, niitä osataan ajaa ja kaiken lisäksi asenne liikenteessä toimimiseen on kohdillaan. Kyydissä on turvallista. Ainakin Tampereella. Kyllä minä maksan 9,50 euroa Suvantokadulta Rauhaniemeen milloin vaan! Johan se bussikin maksaa about 2,50 e ja ei voida palvelusta puhua.

Mistä tuntee Mansen parhaat kuskit:
- ajaa veemäiselle liuskalle meitin talon eteen ylös asti, ilman että nokka tai perä niiaa niskalle ikävästi katukivetykseen
- lähes pysähtyvät tasa-arvoisiin risteyksiin, jos on pienikin vaara että väistämisvelvolliset tulisi kylkeen
- hidastaa Lapinniemen R-kioskin jälkeiselle pikkusillalle, jossa on mukalakivetys
- välttelee Hämeenkadun mukuloita sekä turhia liikennevaloja, jarrutuksia ja yyberkiihdytyksiä
- avaa ovet autoon noustessa ja poistuessa
- hymyilee ja tsemppaa paranemisessa
- vilpittömän aidolla ja auttaivaisella asenteella tekee normipäivistäkin ikimuotoisia.

Kiitos Jukka Tikkanen ja Timo Järvinen. Ootte mun TOP2-suosikkikuskit. Vaikka mun toinen pankkikortti jäikin Timon autoon tänään... Prkl. Täytyy soitella perään. ;)

Ei kommentteja: