perjantai 18. joulukuuta 2009

Öljyonnettomuus Tampereella, yksi uhri!

Eilen sattui aikamoinen öljyonnettomuus himassa. Ei pystynyt nostaan päätä hoidon jälkeen, niin oli pakko syödä selältään fetasalaattia. No, niinhän siinä sit kävi, että oliiviöljyllä verhottu salaatinlehdyke tiputti vasempaan silmään pari pisaraa öljyä. Silmään muodostui siisti kalvo, jossa killui pari oregaanon palasta ja vähän mausteita. Kirveli aivan saatanasti. Silmän huuhtelu ei onnistukaan lavuaarilla, koska ei saa kumartua. Tai saa, mutt huimaa ni saatanasti. Lopulta sit kekkasin kaataa vettä naamalle juomapullosta ja ronkkia oregaanon palasia pois sormilla. Tänään onkin toi toinen silmä suht iloisesti turvoksissa. Kyklooppi.

Tänään päivä alkoikin rattoisasti siihen 16 pintaan. Kotitontut oli eilen siivonnutkin täällä. Kiitos vaan! Samoin seinälle oli ilmestynyt lasienkelit (joista yhdessä roikkuu pää kaularangasta yhdellä pienellä tinajuotoksella > sopii mulle;), joululiinat ja oveen joku joulukoristekin. Kiitos! Puhelin oli jäänyt äänettömälle eilisen hoidon jälkeen ja heräsin tosiaan soiton tärinään joitain tunteja sitten.

Siitä pikainen orientoituminen pikkuiseen puhelinpaltsuun liittyen erään työntekijän kehitysprojektin raportin viimeistelyyn. Jos olisin joutunut vuosi sitten keskustelemaan järkevästi firmamme asioista tai jopa antamaan palautetta liittyen johonki rapsaan, vituiksi ois mennyt. Nyt tässä alkaa olla suht täyspäinen, niin pystyy jopa olemaan avuksi. Tai siis itsensä mielestä täyspäinen, en mää tosta rapsan tekijästä niinkään tiedä, mitä mieltä on. ;)

Jaahas, sit vähän aamupalaa. Paketti pipareita ja pannullinen kaffeeta. Ja hermosto tykkää. Jesh, päätä ei kiristä. Silmiä kylläkin viel, mut ehkä ne elpyy, ku ottaa iisisti, eikä tuijota ny ruutua. Eilen mobilisoitiin silmät aika hassusti: laitettiin pumpulityynyt silmien päälle ja sit fyssari alkoi liikutella silmiä höyhenenkevyesti eri suuntiin. Auttoi. Ja auttoi takaraivoonkin. Silmien kalvoillahan on suora yhteys muihin kalvoihin. Ja itseasiassa silmähermot kulkeekin tuolla aivokalvojen välissä jossain, toisin kuin muut aivohermot. Mutta tämä mahdollistaa niskan mobilisoinnin silmien liikkeiden avulla. Melkoista. Nyt silmät kiinni pariks päiväks, niin ehkä ne siitä taas.

Hyvää viikonloppua. Rempataankohan me taas sunnuntaina? ;) Ainaki nyt rempataan...

Ei kommentteja: