maanantai 14. joulukuuta 2009

Uusia harjoitteita

Kehitin itselleni uuden harjoituksen yhdistelemällä laulutuntien, CST:n, hammaslääkärin ja Method Putkiston harjoitteita. Triptyl-purkki suuhun, huulet eteenpäin ja eikun tekemään vokaaliharjoituksia puhuen tai laulaen. Jälleen kerran vaikea selittää, mutta lisätään tämäkin niihin videoitaviin treeneihin! Tuo käy hyvin tonne kalvojen yhtymäkohtaan nollaväliin. Oikke bueno.

Stepperin jalostui tänään jouluinen reki. Tajusin, että kappas, sitähän voi liikuttaa vetämällä, eikä tartte nostella ja paskoa niskaa. ;) Dodii, nyt onnistuu treenaaminen missä vaan, vaikkei olis nostajaa/kantajaa paikalla.

Jihaa, sain ihan parhaan joululahjan miekkoselta. Eastonin kollarilökärit. Oon nyt muutaman kuukauden hamstrannut noita miekkojen pikkuveljen lätkäkollareita, jotka on aivan ihanat jalassa. ;) Nyt sain ihan omat. Mustat, lämpimät ja ennen kaikkea asiallisen tyylikkäät, myös sukat lahkeissa lätkätyyliin. ;)

Huomenna tulis porukatkin Treelle. Pitäisköhän täällä aloittaa pikkusiivous, siis jonkun muun ku meikäläisen... ;) Oishan se jees, että lattia näkyis, sais vessaan lampun palaneen tilalle, ettei tarttis hämärässä pyörii. Tai onhan saunassa valo ja ikkunastakin tulee pikkuisen valoa. Mut ku ei sitä raskis pitää auki, ku asuu tässä maan tasossa ja ikkunasta näkee sit suoraan suihkuun ja jos vessan ovi on auki ni myös olkkariin!

;)

Ei kommentteja: