tiistai 2. maaliskuuta 2010

N900-kysymyksiä vastauksineen

Tämä mobiilipuhelin todella on aiheuttanut pelkkiä kysymyksiä. Ensi viikolla ajattelin kysyä takuuhuollosta, kauan kestää mikäli vaihdetaan näppäimistöön kolme uutta näppäiltä ja annetaan mulle uusi laturi, jonka johto murtui puhelimeen tulevasta liitäntäpäästä... Jep, jep. Kuukausi meni.

Etsin muuten edelleen kehittyneempää MMS-sovellusta kapulaan, muttei sellaista taida ollakaan? Vai onko häh? Joku muu kuin tämä alkeellinen ei-graafinen shitti?

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2010/01/05/n900_sai_ensimmaisen_mms_sovelluksen

Jos joku muukin tuskailee phonen kanssa, ao. linkissä on aikas hyviä kysymyksiä vastauksineen kaikesta mahdollisesta. Olennaisimpa voisin mainita tiedustelut siitä, miksi puhelin näyttää venäläiseltä sekä voiko sillä keittää kahvia...

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2009/11/26/tassa_tulevat_vastaukset_nokia_n900_-kysymyksiinne

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Uusia haasteita:
Minäkin päätin vaihtaa "savumerkkien lähettäjän" uuteen kun sukulaispoika esitteli niin hienosti tätä uutta ja ihmeellistä puhelintaan joten otin "haasteen" vastaan ja eikun kauppaan, no ensimmäisenä päivänä onnistuin hajoittamaan siitä kortin avausmekanismin ;) piti lähettää Tampereelle asti korjattavaksi,soittelin sinne muutaman kerran ja "mina osa huono soomi" kertoi että puhelimessa on mekaaninen vika,ei kuulu takuun piiriin, no minä sanoin okei mutta mun on saatava se takas, huono soomi kertoi että maksa 20€ niin korjataan pikana, sanoin että vaikka 200 kunhan nyt teette jotain ja pian, sitten soitin seuraavana päivänä uudelleen, ja tällä kertaa viehättävä nuorehko naisääni kertoi että puhelin on vaihdettu uuteen eikä maksa kun tämän 20€ pikakorjauslisän?! no sehän sopi mulle ja eilen sain sen takas itselleni.
Olen nyt koittanut tutustua sen saloihin joita kyllä tuntuu riittävän jos/kun kaikkia toimintoja meinaa hyödyntää, hyvää aivovoimistelua ja toivottavasti estää dementiaa.
Tottakai normiongelmat: muistikortissa murto osa numeroista joten paukuta lähes kaikki uusiks joo okei nettiin voi jotenkin tallentaa mut ei ole tullu opeteltua.
Henk kohtaisessa käytössä oleva autoni ei ainakaan toistaiseksi halua kommunikoida tän uuden puhelimen kanssa,entisen kanssa oli ihan kamut :),katsotaan myöhemmin uudellen jos se vaikka lämpemis ajatukselle ;)

Sellaista pientä kivaa tälläkertaa ;
mutta pikkujuttujahan nuo on oikeiden murheiden rinnalla enkä minä tollasia "murheita" todellakaan oikeasti vakavasti edes ota, nää on seillaisia elämän "pikkuvastoinkäymisiä" jotka vähän vaan lisää energian virtausta ja pitää jalat maassa, sekä muistuttaa ihmisen "rajallisuudesta" muttei liikaa ;)

Spogonoi noze.