lauantai 27. maaliskuuta 2010

Omatekoinen Ben ja Jerry

Loistavaa cookie ice greamia. 2 desiä vaniljajädeä ja jokaista kahta desiä kohti yks Domino-keksi, joka murskataan pussissa lihanuijalla tai simppelimmin blenderissä. Erittäin hyvää! ;)

4 kommenttia:

CH kirjoitti...

Yam yam! Taidanpa mainostaa tässä yhteydessä yhtä toista herkkujäätelöohjetta. Mä en yleensä jaksa tehdä mitään työläitä herkkuja, mutta tätä oli pakko kokeilla. Tykkään seurata tämän(kin) naisen blogia, hänellä on valtavasti ideoita ja taitoa! Eli tällaista herkkua: http://sekasoppa.vuodatus.net/blog/621327/suklaakuorrutettu-snickersin-makuinen-jaatelokakku/

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No perskuta! Tuotahan täytyy kokeilla. :D Kiitos CH! Mäkään en jaksa mitään turhan vaikeita juttuja, mutta tuota vois testata. Tosin mun pitäis luopua herkuista muutenkin.

CH kirjoitti...

En oo koskaan tajunnut, miks luonnostaan hoikkien ihmisten pitäisi kieltää herkut itseltään ;) No joo, onhan siinä se terveellisyysnäkökulma mut kuitenki :D

Mun mielestä toi kakku kaipasi aavistuksen verran lisäpontta, joten koristelin sen kinuskikastikkeella ja hopeanvärisillä suklaapalleroilla: http://www.meira.fi/maustaminen/leivonta/koristelutuotteet/hopeinen-suklaarae/ :) Pähkinöitä laitoin vähemmän kuin ohjeessa.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä välttelen siks, ettei iho näytä nelikymppisenä siltä että se ois kasa kuivunutta siirappia... Tää liikkumattomuus vaatii veronsa perkele. Herkuista luopumisen. ;)