lauantai 27. syyskuuta 2008

Amurin Helmee

Johan män päivä nopsaan taas. Aamulla lähdettiin miekkosen kanssa Amurin Helmeen aamupalalle. Ai että, ihanat sulhaspiirakat ja pannarit siellä ootti. En ole 7 kuukauteen moisia herkutellut! ;)

Siitä jatkettiin käveleen. Oltiin joku puolisen tuntia ja käytiin vierailla mailla Saukkolassa/Petsamossa. Ihania eri värisiä puutaloja! Kuviakin otettiin, mut tuo miekkosen paska Nokia teki niistä ihan punaisia, joten en laita ees tänne.

Huomenna tuleelin miehen porukat sit käymään, joten taas on aktiviteettia. Tän illan oon yrittänyt lepuuttaa niskaa mut eihän siitä mittään tuu, kun mieli tekee höösää kaikkea. Vaikea vaan olla, kun on nyt päässyt tekemisen vauhtiin. Ü

Ah, ja tiistaina fyssarille! Se on aina askel eteenpäin, ihanaa. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moido!

Kyllä tuntu varmaan mahtavalta seitsemän kuukauden tauon jälkeen herkutella piirakalla ja pannarilla Amurin Helmessä.
Mitä ennen pysty tekeen kun oli terve, ei ehkä aina ajatellu kuinka mukavaa se on, ennen kun sitten vasta kun maa vedettiin jalkojen alta. Nyt kun olet vähän paremmas vedos ja voit pikku hiljaa tehdä, vaikkakin vähän kerrallaan, noita entisiä mukavia asioita, osaat nauttia niistä entistä enemmän. Kovalla työllä, suorastaan rääkillä olet kuntouttanut itseäsi ja nyt sen hedelmät alkaa kantaan tulosta. Nauti elämän pienistä iloista, ne antavat sinulle uutta potkua kohti valoisampaa tulevaisuuta. :)


-musti-