keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Do not eat

Avasin uuden Probiootti-purkin ja siellä oli tällainen nappula sisällä. Kymmenen kertaa isompi kuin kapselit ja pyöreä, ja siinä luki Do not eat. Ai että se maistui hyvältä kahvin kanssa. Vähän jäi kurkkuun kiinni... Hah, ei vaan. ;)

Mikä toi oikein on? Joku säilyvyysjuttu vai?

Ps. JOGE ei sovi kahviin. Testasin just. ;) Liukenee kyllä mutta maistuu maitohappobakteereille, joita pienenä joutui ripulin kourissa vetää.

7 kommenttia:

Fedja kirjoitti...

Upea kuva!!!

Nappi kerää kosteuden purkin sisältä, etteivät pillerit kostu.

Miksi syöt Jogea ja maitohappobakteereita?

Täällä oksettaa ja yököttää kaikki. Ja haluaisi vaan istua hiljaa hiljaisuudessa nojatuolissa. Tätä on nyt kestänyt 4 päivää. Ja jos yrittää tehdä jotakin, niin olo pahenee, joten pitää odottaa, että aivot latautuvat ja taas pystyy tekemään jotakin. Pikku paine päällä, kun ensi viikolla pitäisi olla yksi tehtävä tehtynä.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kiitos kuvakommenteista. Osuikin asettelu aika somasta pöytäliinan kuvioihin... ;) Kiitos nappivihjeestä. Naureskelin sille aikani ja päättelin, että joku tuollainen merkitys sillä on.

JOGE on kuulemma hyvää, jos on nivelsidevammoja/haluaa pitää nivelet kunnossa (kollageenihydrosylaattia edistää nivelten hyvinvointia) ja Probiootit on vanha tapa. Pitää suoliston kunnossa, kun tulee popsittua noita Triphyleita ja välillä vähän Buranaakin.

JOGEn ostin oikeastaan vanhojen urheiluaikojen muistojen perusteella. Mulla on osittain yksi nivelside tosta alakaularangasta venähtänyt ja se pääsee valskaamaan ja aiheuttaa huimausta, kun ei se pysty kannettelemaan pään ja muun niskan painoa. Aattelin, että saan niin vähän protskua muuten, että JOGEsta voisi olla hyötyä. Alkaa tympiä jokapäiväiset rahkan syömiset...;)

Mitä tehtäviä sä muuten teet? Ootko opiskelija vai työssä? Kyllä sitä itsekin joutuu aika paljon pinnistämään, että saa tehtyä jotain, missä joutuu samaan aikaan ajattelemaan ja kirjoittamaan koneella...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mistä päin sa Harmonia olet kotoisin? Ettet vain sattumoisin Tampereelta? Aattelin vain, että voisin kysyä siltä fyssarilta, että pystyisikö hän ottamaan lisää potilaita tai tietäisikö hän jonkun toisen samat jekut hallitsevan tekijän sieltä suunnalta, mistä sinä olet?

Fedja kirjoitti...

Olen kirjoittanut 2 pitkää kommenttia , mutta hävisivät kuin tuhka tuuleen. Liekö unohtui julkaise-painallus.

Oulusta olen.
Olen kokeillut hieronta, fys.terapia, OMT-terapia, CST, akup., sähköaku, vyöhyketerap, jäsenkorjaajia, Osteopaatteja, kiropraktikoita ja 4 CST:tä.
1. Hallitsi CST:n ja neuraalikudoksen hoidon, mutta joutui selkäkipujensa takia lopettamaan hoidon
2. Olikin hyvä CST ja välillä muun laistakin hoitoa. Herkkänäppinen. Tunsi käsissään mun hermostosignaloinnin ja ihmetteli,e ttä miten olen 6km pyörälläajon jälkeen siinä kunnossa kun olisin maratonin juossut. Hoitajalla meni jalat alta, joten se hoito jäi siihen.
3. CST antaa hoitoa liian voimakkaasti ja en jaksa koko ajan sanoa, että elä tee niin.

Sulla on kyllä melko ainutlaatuinen fyssari. Minä en ole tähän mennessä tavannut fyssaria, jolla olisi noin kokonaisvaltainen käsitys putken tärähdyksestä ja sitä myötä osaa ohjata sulle oikeanlaisia harjoitteita ja tarpeeksi vähän ja tajuaa tuonkin, että pitää elää etanamaisesti alkuun. Oikea lottovoitto hoitajaksi täytyy sanoa.

Mahtaakohan hänen kaltaisiaan löytyä täältä päin?

Töissä olen ollut ohjelmoijana ja tutkijana n. vuoden. Nyt olen ollut 3 vuotta sl:llä. Mulla on kyllä tuolla pään sisällä niin kauhee kiristys koko ajan, että luulen niskassa olevan jotakin oikeasti vähän finksalhaan, vaikka ei mitään näy kuvissa. Mutta en vielä kuka voi auttaa. Ei tuo CST:kän poista sitä, joka aiheuttaa hirvittävän kiristyksen. Sulla varmaan ei ole samankaltaista vikaa, kun sulle tuo hoito tepsii noin hyvin.
Mulla pari vuotta sitten CST:stä tuli väsynyt ja raukea olo. Silloin en vain tajunnut levätä tarpeeksi ja olin töissä. Olisi voinut olla eduksi hyvinvoinnille rauhallisempi tahti. Toisen kolarin jälkeen hoidosta ei ole juurikaan ollut apua.

Välillä tuo hermosto on niin ärtynyt, ettei tuonne niskaan ei saa koskea.

Tehokas tuo neuvomasi putkivenytys. Olen kokeillut. Vaikutus vaan lakkaa, jos teen tietokoneella hommia ja yön jälkeen olen samassa pisteessä.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Moi,

Oli pakko vastata nopeasti, kun aattelin, että olet vielä koneella.

Ei mun fyssari muuten ois noin pätevä mutta hän on itse kokenut kaksi vastaavaa kolaria ja todennut, että täytyypä kouluttaa itsensä niskapotilaisiin ja retkahdusvammaan, kun ei häntäkään kukaan osannut auttaa Suomessa. Itse sitten itsensä hoisi kuntoon ja kehitti nuo niskaliikkeet.

Mulla ei ollut tosiaan mitään rikki niskassa. Ehkä siksi toi pää ei ole jumitellut kuin alkuun. Ja sullakaan ei näkynyt mitään? Ottiko ne kuvat heti onnettomuuden jälkeen vai vasta viiveellä?

Mäpäs hei kysyn tuolta omaltani, osaisiko hän suositella jotain Oulussa päin, joka hallitsisi myös harjoittelunohjauksen. Tuntuu se olevan aika mahdoton yhdistelmä. Itselläni on nimittäin hinkattavana 6 liikettä 3 päivässä jokaikinen päivä ja lisää tulee koko ajan.

Fyssari sanoi niillä pitävänsä itsensäkin työkunnossa, tekee hommia kuitenkin 6 tuntia päivässä 5 päivää viikossa, joten luottoni häneen on kyllä suuri.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jos sulla Harmonia on joku meili, niin voin laittaa sulle kyllä muutamia harjoituksia sinne ihan yksityisesti. Mutta täällä en tosiaan halua/saa/voi niitä jakaa.

Fedja kirjoitti...

No se selittää fyssarisi maagiset kyvyt. Kuinka eksyit hänelle? Vahingossako?

Itsellä kävi muutama päivä takaperin mielessä, että jos tästä selviän, niin pitäisikö minun opiskella fyssariksi + muita osaamisalueita päälle, että saataisiin tännekin seudulle yksi osaaja tätä lajia.

Luulenpa, että fyssarisi pystyy auttamaan myös muita potilasryhmiä kuin whiplash:it. Migreenipotilaitten uskoisin saavan apua tästä hoidosta.