torstai 25. syyskuuta 2008

Vastaan Harmonialle tässä näin

Kun puhelimella ei voi kommentoida mut voi blogata...

Täysin vahingossa löysin hänet. Sattumaa! Pörräsin Suomi24:llä etsimässä diagnoosia. Ja jotenkin vain ajauduin heidän sivuilleen... Sinne lekurille oli 4 kk:n jono mutta soitin fyssarille ja anelin päästä jonon ohi. Kun hän kuuli tilanteeni, pääsinkin ekalle peruutusajalle. Lekuri valkkaa fyssarille 'sopivat' potilaat, ettei sinne eksy niitä, jotka saa muualtakin apua. Hyvä niin, kun nytkin saa taistella ajoista. Ü

Tiedätkö mä oon miettinyt ihan samaa, että KUN tästä selviän, opiskelisin fyssariksi mutta fyssari oli sitä mieltä, että tällä niskalla on parempi pysyä vähemmän kuormittavissa ammateissa ja hoitaa pari keskeneräistä tutkintoa loppuun. ;) ;) Hauskasti sanottu, kun on itsekin fyssari!

Laita hei mulle sun joku ano-meili, osoite on tietty tahdonvoimaa@gmail.com, niin törkkään sulle parit putkivinkit sinne, jos haluut. ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

fedjairene@gmail.com on Harmonian osoite. Laitoin kyllä mailia toiseen osoitteeseesikin.

Aiotko luovuttaa sikseen sen, että vakuutusyhtiö kiistää? Olemme viemässä eteenpäin tuonne ylemmälle taholle, että vakuutusyhtiö kiistää syy-seuraussuhteet ja lopettaa korvaukset. Sinullehan kuuluu korvattavaksi ne, jos tapaturma on tapahtunut työajalla tai jos vapaa-ajalla ja on tapaturmavakuutus voimassa. Voidaan kirjoitella tästä ensi viikolla vaikka mailitse, jos asia enemmälti kiinnostaa. Minulla on tuttu, jolla oli liikennevahinko ja joka meni n. 10 vuoden oikeudenkäynti-prosessin läpi ja lopulta voitti ja vakuutus korvaa. Jos haluat lisätietoja, niin laita sähköpostia. Ensi viikolla ehdin lukea sitä enemmän.