torstai 25. syyskuuta 2008

Kun on pakko parantua...

Eilen en muistanut ravintolassa pankkikorttini tunnuslukua, enkä tänään Solo-tunnusten asiakasnumeroa. Ei ole hirveesti tarvinnut maksaa mitään, kun ei ole ollut rahaa! Yllätys.

Huomaa, että KELA maksoi sairaspäiväraha viiveellä, kun kaikki tärkeät tunnarit on jo ehtinyt unohtua... ;) Ja luonnollisesti ensin ne rahat meni vielä vahingossa firman tilille, kommenttina "oho".

Muistan lukion psykan tunnilta käsitteen Matteus-vaikutus, koska satuin kirjoittamaan reaalin psykasta puoli pistettä vaille täyden L:än... ;) Eli kun ihmiselle tapahtuu jotain negatiivista, se alkaa kumuloitua ja lopulta siitä tulee kierre. No, meikäläisen raha- ja työaasioissa on käynyt niin.

Vai mitä mieltä ootte?

- Saikulla --> Oma firma maksoi ensin palkkaa sairaanaolosta 3 kuukautta
- Saikulla --> KELA alkoi maksaa sairaspäivärahaa sairaana olosta tappelun jälkeen, vakuutusyhtiön hylättyä työtapaturmahakemukseni
- Onneksi on henk.koht. vakuutus, mistä sairaskulut menevät. Mutta yllätys, ei se tietenkään korvaa fyssareita, mistä se isoin lasku tulee!
- Nyt töissä työkyvyttömänä --> Oma firma maksaa perse ruvella palkkaa ensi kuusta
- Pakko tehdä töitä, pystyi tai ei --> Oma firma maksaa siitä, ettei pysty tekemään mitään kunnolla, vaikka intoa ja halua olisi.
- Ei voi kirjoittaa artikkeleita lisätyönä--> Koneella istuminen on aikas pahasta ja hidastaa tuplaten toipumista
- Ei voi tehdä toista lisätyötä mallinhommia --> Salamavaloista separoi silmät ja pään kääntely "kuvauksellisiin" asentoihin ei toimi. Ja miten helvetissä tässä kunnossa kuljettaisiin Helsinkiin kuvauksiin ja takas?
- Ei voi tehdä kolmatta lisäduunia, eli opettaa --> Kun ei pysy pystyssä vielä...
- Kaksi yo-tutkintoa kesken --> Milloin saisin tehtyä graduni? Hmmm... Never...
- Opinto- ja autolaina odottaa maksajaansa...
- KELA perii takaisin opintotukia 2000 e
- Veromätkyt tuli henkilöverotuksesta vielä jälkiyllärinä vuodelta 2007
- Rahastot miinuksella - tietty
- Talous menossa alamäkeen
- Hermo kireellä

LOPPUTULEMA:
Pakko parantua

Ps. Joku vois jo ehkä masentua? Mä en... ;)

Ei kommentteja: