lauantai 20. syyskuuta 2008

Kokonaisuus

Ei se fyssari huijannut, kun selitti, että retkahdus ei koske vaan niskaa vaan koko selkäydintä ja vähän aivojakin. Kun tekee just tota peban kohotusta tai muuten vaan supistelee (treeninä) pakaroita, niin se tuntuu suoraan päässä ja niskassa. Hah!

Se fyssarin vertaus siitä sukasta oli hyvä: kun sä vetäset yläpäästä, niin koko sukkahan siinä venähtää ihan pohjia myöten! Totta. Totta. Tossa valossa on loogista, että CST-terapeutit 'kuuntelee' koko kehon läpi ja hoitaa koko kehoa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Sulla on ollu aika kiirusta viime päivät, vois olla parempi et hiljentäsit vähän tahtia. Siedättääkin täytyy, mut kohtuus kaikessa. Oon vaan ite huomannu jos tahkoon useemman tunnin päivässä, saan jättää kaiken kivan tekemisen väliin useemmaks päiväks,kuten viidentoista minsan kahvittelu hetken parhaan frendini kans, pienen tassuttelu lenkkini. Kotihommistkin "luistan" kummasti, keho ei vaan kestä aineskaan vielä. Yritän kuunnella sitä, mut en aina vaan oikein osaa - sitte vaivun itsesäälin syövereihin. Et samas venees ollaan - mut viel on sentään pysyny pinnalla...


-surusilmä-