tiistai 16. syyskuuta 2008

Pakastettu norsu?

Nyt mä tiedän, miltä pakastetusta norsusta tuntuu! Kaikki paikat ihan helvetin jumissa vaikka tekis mitä. Kävely vetää jumiin, koneella olo vetää jumiin, makaaminen tekee saman, jumppaaminen jumittaa. Jessus sentään. :) Mutta muuten olo ainakin on parempi! Alkaa pysyy jo kokonaisia päiviä ylhäällä, pää kääntyy ja muutenkaan ei koko ajan väsytä. Mutta aikamoista on kyllä ollut viime kuukaudet. Toivottavasti ens viikolla saan jo uusia liikkeitä, kun meen fyssarille.

Ps. Joku muuten kysy fyssarini tietoja, mutta olen luvannut olla mainostamatta häntä, koska hänelle on uusissa asiakkaissa muutenkin jo puolen jono. Olen pahoillani mutta en voi rikkoa lupaustani.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!


Täällä kirjottelee nais immeinen jolle ei oo sattunut mitään vastaavaa tapaturmaa kuin sinulle, mutta koko kroppa on mullakin totaalisen jumissa. Ala selkä, pitkät selkälihakset, lapaluut ja hartiat, kaikki, niin et hengittäminenkin on vaikeeta.Saas nähdä kuinka saan unen päästä kiinni,vai tuleeko jo toinen valvottu yö peräkkäin?? :( Otan osaa, tiedän miltä susta tuntuu. Yritä sinnitellä, toivotaan et tulevat päivät ois parempia-meille kummallekin.:)


-elämän lanka-

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Rintarangan kierrot (koko putken kääntäminen, ei pelkästään niskan) olen havainnut hyväksi keinoksi avata koko kroppaa...