lauantai 20. syyskuuta 2008

Niskan lepuutuspäivien huonot puolet

Karseeta kuunnella, kun naapurissa hakataan vaimoa ja henkisesti pahoinpidellään lasta. Etenkin viikonloput ja jotkut arkiaamut on sydäntäriipisiä.

Olen kerran soittanut poliisit mutta kun kyseessä on perinteinen tapaus - nainen on jo niin uhri, ettei välitä käräyttää miestä- niin samapa tuo. Ja kun mies tietää poliiseista, hakkaus vaan yltyy.

Kaava on tuttu: ensin vanhemmat riitelee, sitten isi kaataa kirjahyllyn tms., lapsi alkaa huutaa 'isi älä', isi suuttuu lapsen huudosta, äiti menee väliin ja saa turpiin. Sitten isi lähtee vanhalle Opelilla renkaat vinkuen pois ja äiti jää itkeen ja lapsi leikkiin.

Menee hetki, lapsi alkaa leikkiä aivan omituisia leikkejä äitin kanssa (saa mm. huutaa, kirkua ja meuhkata kun sekopää), kun äiti hyvittelee lapselle 'ei isi ole paha, isi on vaan huonolla tuulella/väsynyt - milloin mitäkin'.

Karmeeta kuunneltavaa! Pahinta on, että naapurit tietää, että me kuullaan kaikki ja onkin aika ahdistava tunnelma yleensä samassa hississä... Ja piru, kun ei vaan pysty tekeen mitään, kun nainen itse ei enää pysty tekemään mitään.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän! Joskus pari vuotta sitten kuuntelin mun naapuria, joka hakkasi ja huusi avovaimolleen. Onneksi ne muutti pois. Tilalle tuli nuori mies, joka harrasti yhden illan juttuja tai sitten on TODELLA huono sitoutumaan, koska naiset vaihtuivat, vain mies pysyi. Haittana tässä oli se, että jouduin kuuntelemaan naapurin seksi-harrastuksia, jotka eivät ehkä olleet ihan normaalimmasta päästä. Tämäkin naapuri kuitenkin muutti pois ja tilalle tuli nuori mies, joka on parantumaton spurku/alkoholisti, joka kuuntelee musiikkia, niin kovaa, että minun alakerran naapuri on valittanut siitä minulle, vaikka musiikki siis kuuluu minun yläkerrasta. prkl. Nyt on taas naapuri vaihtunut, mutta hänestä tai heistä ei ole vielä kommentoitavaa

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei vitsi Pauli, että pisti naurattamaan oikeesti! ;) Uskomaton skä sulla naapureiden kanssa, ei voi muuta sanoa...

Onneksi täällä meillä on vähän rauhotettu!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Siis rauhoituttu. Ei kuulu enää mitään. Onko se sitten hyvä vai huono...