lauantai 30. toukokuuta 2009

Helvetti repes (TV)

Miksi tän pitää mennä näin? 2 askelta eteen ja 1,5 taakse. Ja sit kun se alkaa mennä askelia taaksepäin, ne alkeleet suurenee joka kerta. Ei saatana. Koko ydin on sellaista kovaa haperoa kuin joskus syyskuussa, kun yläniska viimeksi rysähti. Ei saatana.

Askeltakaan ei pysty ottamaan. Hirvee hiki ajan. Pää on kiveä ja alkaa uhkaavasti kirvellä. Kihistää kaikkialle. Korvat on lukossa. Sattuu silmiin ja hampaisiin. En uskalla herätä huomenna. Vaikka vaan makaan, olo huononee. Ja tartten taas uuden tyynyn... Tääkin on pilalla.

Hyvät yöt!

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

Niin kun tietäiskin sen, kun löytäis vastauksen jokaiseen miksi kysymykseen elämä olis paljon helpompaa tai vaikeampaa...
Varmaan ne muutamat päivät vappua ennen ja jälkeen laukaisivat sinulle rakas Tahdonvoimaa nuo kaikki kauheat oireet. Silloin kun olo tuntui vähän paremmalta tuli tehtyä "pientä puuhastelua" joka nyt sitten kostautuu pahemman kerran.
Sen ymmärtää kun ajattelee kuinka kauan olet ollut vankina neljän seinän sisällä, vain kännykkä ja läppäri seuranasi.
Mutta aina kun kuulen sinun tehneen jotain, josta tiedän sinun nauttivan, olen suunnattoman onnellinen puolestasi, mutta toisaalta pelkään, sillä tiedän sinun joutuvan kärsimään siitä jälkikäteen, niin kuin nyt juuri joudut.
Jaksa Tahdonvoimaa taas tämäkin takapakki, olen varma siitä että vielä joskus pystyt ottamaan askelia, jotka vievät sinua ainoastaan eteenpäin.
Tuon sinulle tiistaina pidemmän virtapiuhan ja uuden paremman tyynyn ja tietenkin Lavinin tekemää Mussakaa.