keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Käyty (TV)

Hahaa, olikin C2 ja C7 ihan väsyjä. Ja ihan snadisti kyllä C0 vinossa. Nuo alemmat oli vetäneet yläniskan ketuilleen. Nyt napsahti (taas) täydellinen nostelu- ja kantelukielto, koska tuo C7:n heikkous heittää C2:sen, eli korvat + leuat, ja lopulta pään jumiin.

Samoin ylöspäin katselu ja pään taivuttaminen yläniskasta ankarasti pannassa. Hyvästi Hornettien kuvaus! Joutsenia voi kuvata.

Olikin oikein megaväsymys! Silti fyssari ihmetteli, miten mä voin olla näin 'hyvässä' kuosissa eron, muuttujen ja muiden säätöjen jälkeen. Varmistin moneen kertaan, että hän tajus, kuinka paskana olen, mutta silti hän oli sitä mieltä, että olen paremmassa kunnossa, mitä hän kuvitteli. Oho!

Niin suuri ahditus oli iskenyt, että käytettiin hyvin hellää manipuloivaa otetta, että saatiin C2 auki! Tai itse asiassa me avattiin se vastakkainen puoli ja venytettiin sitä, niin toinenkin aukes sitten siinä itsestään. Mut ihan kuten arvasin, fasettinivel oli jakkiutunut. Puuttuvat syvätihakset + huono ohjaus on syy.

Mulla on myös kuulemma liian älykäs kroppa. Se oli taas vinssannut koko oikean puolen (vain oikean, jippii!!!) ihan vinoon kompensoidakseen sen puuttuvan ohjauksen C2-tasolla! Ei se C2 täysin auennut vieläkään, vaikka 40 minsaa renkattiin. Mutta kun ei sitä pakottaakaan voi, niin luvassa on seesteinen 2 viikkoa ja ens kerralla uusi renkutus. Se tosin voi pullahtaa auki itsestäänkin parin pvän sisään, kun keho alkaa vasta tehdä korjaustyötä.

Niska oli vaan niin totaalisen väsynyt, ettei C2 ollut jaksanut. Sitä se pattikin tiesi korvan takana. Kakkoseen kiinnittyvän syvän lihaksen turvonnut kiinnityskohta, joku kierroista vastaava lihas. Painuu patti taas ittestään pois, kunhan niska saa lepoa. Ja ens viikko lepoa ja sitten järveen landelle polkemaan!

Ei kommentteja: