lauantai 30. toukokuuta 2009

Voiko? (TV)

Ei saatana, voiko puhelimen takakansi hävitä sänkyyn? Kyllä voi. Ei ole missään. Ei sitten niin missään. Sit mennään ilman. Heitin sähköteippiä taakse, ettei akku tipu, ja hyvin toimii.

Ja olinpa niin nerokas, että kirjoitin/kuvasin pokkarilla itselleni ohjeet, miten puhelimeen asennetaan internet- ja email -tilit. Ei tartte taas päivityksen jlk itkeä tota samaa asiaa.

Kyky oppia virheistään on elämäni kantava voima tällä hetkellä. Jos tässä romahtamispisteessä tekis samat virheet, kuten että ei sais ainoota yhteyttä ulkomaailmaan toimimaan, pimahtais lopullisesti.

Jostain ihmeen syystä saan tähän sähköposti- ja nettitilit pystyyn, mutta internet- ja email -ryhmien luominen/valinta on kusahtanut joka kerta. Nyt ei ole ketään auttamassa, niin täytyy olla ennalta nerokas, että selviää sitten, kun puhelin on jo nollattu.

Mikähän mun päässä jäi jakittamaan? Kaikuu pään sisällä ja kiristää tohon korvien korkeudelle keskelle päätä takaraivoon. Vissiin antanut periksi ylimmät päätä kannattelevat ligamentit taas, koska tuntuu siltä, että nuppi on hakattu vasaralla kaularankaan ja pään kalvot on sellaiset inhottavan 'samettisen' tuntuiset. Yritin blogista etsiä, milloin olin viimeksi tässä tilassa, mutta kas, kas, kun se verkko ei toimi ja RSS-syötteet ei niin pitkälle edes ylty. ;)

Ei kommentteja: