torstai 28. toukokuuta 2009

Pääkky tyynyyn (TV)

Jaahas, ilta-aurinko mollottaa täydeltä taivaalta. Kuinka kivaa olisikaan lähteä terassille istumaan tai kävellä tohon rantaan nauttimaan kesästä. Ei passaa riekkua nyt. Ihailen luontoa ikkunasta ja toivon, että huomenna on parempi olo.

Ainakaan pää ei ole yhtä kivikovaa palloa/jumissa kuin eilen, mutta jatkuva puristus oikeella yläniskassa on vaikea iloita mistään. Koko ajan tuntuu tyhmältä, kun joku puristaa, kasvot puutuu ja kävellessä keikuttaa tai hyppyyttää.

Täytyy vaan toivoa, että C0 'suoristuu', kun saatiin eilen sen alapuolinen osa auki. Fyssarin mukaan tosin C0 ei ollut juurikaan kallellaan, ihan snadisti vaan. Mut se riittää mulle. Herkistynyt hermosto reagoi siihenkin heti. Herkistymisenkin pitäis tosin hiljalleen vähentyä...

Välillä menee ihan hyvinkin, kun on ajattelematta koko asiaa. Mut kun unohtaa liikaa sairasidentiteettinsä, rysähtää ja kunnolla. Vaikea se tosin on unohtaa tätä oloa, kun painaa ja puuduttaa tai kiikkuu ja keikkuu, kun liikkuu. Mitä tahansa tekee, aina on huono olo.

Noh, kattellaan, mitä sit käy, kun pääsee kohta veteen polkeen. Kuinkakohan lämmintä Nässyssä on?

Öitä! Alan nyt nukkuun, jos huominen ois parempi. :)

Ei kommentteja: