torstai 28. toukokuuta 2009

Uskomatonta (TV)

99 vuotta ikää yhteensä ja ne pisti mun huushollin yhdessä päivässä kasaan. Toivat loput kamat vanhasta kämpästä ja järkkäsivät uuden asunnon. Kävivät kaupassa, asensi koneet, laittoi safkat pakastimeen, otti pyykit pesuun yms. Rakkaat vanhemmat nimittäin. Hienoa, kun meikäläisestikin on vaan huolta. 28 vuotta ja uudelleen kuin pikkuvauva. Ja toinen on siellä Hesassa, ikää 23. Vitun hienoa. Ja Musti, mä tiedän, aina vanhemmat huolehtii lapsistaan, eikä me olla taakka. :) Mut ollaan me silti. Jollei muille, niin itsellemme ainakin.

Noh, nyt tämä näyttääkin kodilta, kun joka paikassa on vähän tavaraa. Ihan viihtyisä tuli! Jos perjantaina uskaltais nousta katsomaa lopputulosta.

Nyt on vaan kahta kauheesti olo, niinkuin aina hoidon jälkeen. Täytyy toivoa, että parin pvän päästä helpottaa. Joskin edelleen olen ihan varma, et C0 on kenossa mutta kerta sen suorassa väitettiin olevan, täytynee uskoa. Todennäköisesti siellä todella on vaan niin paljon arpea, joka painaa. Noh, ens viikolla, jos viel tuntuu, että kenottaa, lyödään saman tien kortisonit C2-C4 -väliin. Avot.

Sen pitäis rasvata saranaa ja mahdollistaa jatkossa nivelen parempi liikkuvuus ja vähentää lukkiutumista. Tosin ihan yläniskaanhan se ei vaikuta, kun sitä ei voi piikittää. Nyt sitten totaalinen lepo. Kun patti laskee korvan takaa, lepo on riittävä. Niin kauan, kun se syvä lihas kanittaa, pattikin on ja pysyy. Ja se kanittaa, kunnes saa riittävästi lepoa.

Ei kommentteja: