tiistai 4. elokuuta 2009

Pontiacin penkit

Näin tässä käy, että edes pehmeet ja miellyttävät Pontiac-taksin penkit ei riittänyt suojaamaan alkavalta alavatsakivulta. Johan ny on vittu sentään, että yks paikka toisensa jälkeen pragaa, ku silloin alussa. Käsiä ei voi liikuttaa (venyttää hermokudosta) senttiäkään, ku se heittää jonku heijastuskivun alavatsaan. Nooh. Mä sitä fyssarille uumoilinkin, että seisominen tulee vielä rankaisemaan ja hän lupas ottaa kriisiajalla sit, jos vatsa-ahdistus yltyy.

Nyt näyttää pahasti siltä, että perse on menny jumiin, koska hartsu on edelleen lysähtänyt. Ei siis kokkailua hetkeen. Ei myöskään kommunikaattorilla selällään operoimista, kun tässäkin asennossa vetää tonne kalvoihin alas. Niin vitusta. Niin vitusta.

Eikö ihminen sais yhtään tervettä päivää tässä vaiheessa? Kun olo on muuten parempi, niin kipuja on alkanut tulla takaisin. Miksi helvetissä, onkin mun seuraavan kerran ensimmäinen kysymykseni. Paskan möivät. Siis paska kroppa. Täysin turha. Ois saanu tää alkio abortoituu ittestään jo ekojen päivien aikana, niinkuin niille alkioille käy, joilla on vakava kehityshäiriö. Häiriö se tääkin on, kun hermosto ei toimi. Ei toimi evoluutio vielä 80-luvulla. "Taatana tentään".

1 kommentti:

Pandora kirjoitti...

Tiesitkö, että syöpä potilaiden parissa tehtiin tutkimus, jossa ilmeni, että parantumisprosentti oli selkeästi parempi niiden keskuudessa, jotka valittivat eniten.

Joten siitä vain tyttönen, anna tulla vaan kunnolla ulos.

Toivottavasti huominen on parempi päivä voinnin suhteen.