torstai 26. marraskuuta 2009

Eristys laajenee. Niin mulla ku teineillä Lahdessa.

Eristys sen kun laajenee. Tänään lopetti toimintansa puhelimen webbi. Oiskohan nyt syytä ostaa uusi puhelin vai vieläkö kärvistelisin tekstareiden varassa. ;) ;) Jos tää ois tapahtunut työelämäaikaan, ei ois muuten kestänyt 5 minuuttiakaan ilman puhelinta. Nyt ei ole ni justiinsa.

Onneks sain kuitenki Zybattua numerot nettisoftaan talteen, ni ei käy perinteiset. Tuo on ihan hillittömän kätevä palvelu. Oon käyttänyt ZYBbii about 3 vuotta ja ei voi kuin kehua. Niin monesti on puhelin kaatunut/menny jumiin, että numeroita ja kalenterimerkintöjä on täytynyt hakea ZYBin syövereistä. Toimii, ja ei edes maksa mitään.

http://www.zyb.com

Asensin tänään hienon uuden teeman blogiin, kunnes... Tajusin, että teemanvaihto paskoo kaikki widgetit eli mm. vibat kommentit ja foorumisyötteet, ja en taatusti osais enää laittaa niitä takas. Se siitä. Ajoin hienon teeman pois ja totesin, että parempi olla ottamatta riskejä tän kanssa. Sentään tajusin varmuuskopioida blogin kokonaisuudessaan, ennen kuin aloin vaihdella teemoja! Hyvä minä.

Niskakin on ollut suht hyvä. Aika erikoista. Vaikka nolla on vinossa ku Pisan kalteva torni, niin lihakset vissiin tukee päätä sen verran, ettei ole ole ihan kamala. Erikoista. Paikoitellen on ollut jopa ihan normaali olo. Helvetin hämärää. Tästä ilostuneena ostin muuten kaverilta stepperin kympillä. ;)

Sitten vielä yksi nyanssi, josta on nyt pakko avautua. Lahden kauppakeskukseen on asennettu teinikarkoitin. Siis mikä? Jeesjees... Elikkäs kyseinen sireeni pitää ni kimeää ja korkeaa ääntä, että vain nuoret kuulee sen. Tarkoituksena on ajaa kauppiksen kulmilla hengaavat teinit helvettiin norkoilemasta. Ohhoh... Sanonko mitä mieltä oon tosta? En taida viitsiä rasittaa hartioitani avautumalla. No, yks sananene: ongelmansiirtoa. Jatkossa se nuoriso hengaa jonkun muun lämpimän tuulikaapin nurkilla. Laittaisin ko. uutisjuttuun linkin, mutta kappas, ku netti ei toimi, niin forget it! ;)

Ei kommentteja: