maanantai 11. tammikuuta 2010

Hello

Meinasin päivitä tänään mitään, ku on ollut kaikkea muuta, mut ehkä pari riviä. ;) Jatkossa täytyy muuttaa johonki lämpöseen. Ei ihmisen hermosto, siis terveenkään, kestä tällaista kylmää. Onneks nyt on lauhtunut mukavasti.

Olo on taas erikoinen. Vuorotellen kunnossa ja ei kunnossa. Siis saattaa vaihdella ihan 10 minuutin sisään, onko normi vai hönö olo. Tän päivän oon vaan lepuutellut. Aamulla sen verran rasitin, että siistin (en siivonnut) keittiön. Illalla tuli sisko hakeen autoa lainaks, kun menee huomenna CST:aan. Oli jopa niin hyvä olo, että puistelin auton lumesta. Vasemmalla kädellä, niin niska ei rasittunut. Tuo oikea puoli ei kestä yhtään painaa, siis hartian kohdasta. Nyt puhelin pois. Joku kaipaa rapsutusta... Enhän ookaan rapsuttanut ku neljä tuntia putkeen... ;)

Sattui erikoinen juttu eilen. Mä nukahdin kahdelta ja heräsin tänään ihmisten aikoihin. Weird. Ehkä se on tää, ku päätös olla virallisesti saikulla tän kuun ja sitten vasta taas uudelleen alkaa stressata siitä, pystyisköhän tekeen jo töitä.

Öitä! <3

Ei kommentteja: