sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Nyt alkaa ahdistaa...

Mitähän ihmettä tuolla päässä oikein tapahtui syys-marraskuussa? Aivan järkyttävä kiristys taas keskellä päätä. Voisin vaikka vannoa, että yksikään lihas ei toimi ja pää roikkuu taas kalvojen varassa nupin päässä. Palelee koko ajan niin vietävästi ja ei pysty yhtään oleen ylhäällä. Samantien heittää järkyttävän kiristyksen yläniskaan. Kun yrittää tehdä suun avausta, kinnaa päälaelle, kun tekee leuan siirtoja kinnaa takaraivon molemmin puolin, leuantyöntö ei onnistu ollenkaan. Jumi meni vaan ylemmäs, vaikka aukesi alempaa. Aivan järjetöntä.

Aiemmin tää oli jotenkin hallinnassa, mutta nyt tolle päälle ei kertakaikkiaan pysty itse tekeen mitään. Tuntuu kuin systeemi olisi rysähtänyt yläniskasta alas ja pallo taas pudonnut kuin jos 1,5 vuotta sitten konsanaan. Ja kaikista oudoilta tässä on se, että hermosto vörkkis suht ok. Pakko soittaa huomenna ja kysyä, että mitähän ihmettä sitä sitten tehtäisiin, kun mikään ei tunnu auttavan. Tosin kyllä ne viisaammatkin jo pyörittelee ihmetellen silmiään. Näinkö pitkälle mä pääsin ja tähän tää sitten tyssä? Aika katkeraa nieltäväks, jos koko homma kaatuu yläniskan instabiliteettiin, ja vieläpä yhdestä ainoasta välistä. No, sinnehän se suurin veto kohdistuikin, ettei mikään ihme sinänsä. Että voikin ihmistä vituttaa.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Olisko kumminkin rasitus (liikkuminen portaissa, ne muutamat juoksuaskeleet, käynti hyytävän kylmässä talvi-ilmassa, sokerin koppaaminen) voinu laukaista nuo oireet voimakkaammin esiin.??
Hyvää on kumminkin se että hermosto on suht. ok...
Mutta soita huomen heti fyssarille ja kysy neuvoa, ovat kumminkin päteviä omalla alallaan ja uskon että pystyvät taas sinua auttamaan.
Jaksa Tahdonvoimaa!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Varmaan kaikki yhdessä! No, nyt on vähän parempi. Kasasin tyynyt saunaan pehmeäksi alustaksi ja lämmitin kroppani siellä. Kalvot myötää tää vähän. Huhheijaa. Tää on kuulemma normaalia fyssarin mukaan; et välillä kunnossa ja välillä ei. Joku päivä se vaan loksahtaa kohdilleen. Sitä ootellen. ;) -

Hyvää yötä äitee!