maanantai 4. tammikuuta 2010

Talvikenkäkuulutus ja -keräys

Täytynee järjestää itselleen talvikenkäkeräys. Vallan oisin halunnut lähteä tänään tyylikkäänä fyssarille (ihan suorissa housuissa) mutta eipä löytynyt yksiäkäkään turvallisia kenkiä, paitsi lenkkarit. Ei nyt ihan istunut sit housuihin. Kummallista. Täytynee siis tyytyä vaan vetään tuularit jalkaan ja nauttimaan sporttisesta lookista. Mut yritys hyvä. Jos joku keksii/tunnustaa piilottaneensa mun about 15 talvikengät (Musti?) saa paljastaa meilitse: tahdonvoimaa@gmail.com.

Yhdet tennarit tossa ois, mut enpäs taidakaan lähteä tennareilla talvella, ettei tartte aloittaa tätäkin blogia uudestaan alusta. <3

1 kommentti:

Musti Mustinen kirjoitti...

No voi sentään Tahdonvoimaa, muistan kyllä olleeni pakkaamassa muutto kamojasi, mutta ei oo hajuakaan noista viidestätoista kenkä parista. Sitä paitsi kengät tällä hetkellä ei tunnu kovinkaan kiinnostavilta ja tietänet varmaan syynkin. ;)
Mutta toisaalta näillä ilmoilla ei ilman kenkiä pitkälle pötkitä, joten kyllä niillä on aika tärkeä osuus täällä pohjoisella pallonpuoliskolla. Ja muutenkin tarkemmin ajateltuamme, kenkiä tarvitsemme jo ihan pienestä pitäen. Ensi askeliaan horjuvilla jaloilla aloitteleva pikkuinen tarvitsee jalkaa hyvin tukevat ensiaskel kengät. Lapsen jalka kasvaa vauhdilla ja kenkiä joutuu ostamaan useat parit vuodenkin aikana. On oltava lenkkeilyyn sopiva lenkki kenkä, sali urheiluun sisäpeli kenkä. Jos harrastaa jalkapalloa niin tarvitsee nappulakengät ja yleisurheilun eri lajeissa tarvitaan niin juoksu piikkareita, korkeus, kuulantyöntö, kiekonheitto vaatii omat jalkineensa, jotta tulokset eivät jää heikoiksi ainakaan kenkien takia.
Talvikeleillä on mukava ja helppo sujauttaa jalkaan vaikka lämpimät Kuomat ja kaupungin kauppakuskuksessa jalka näyttää siroilta korollisissa saapikkaissa.
Marja metsälle ainoa oikea jalkine taas on pitkävartinen kunnon Nokialainen, joka suojaa jalkaa käärmeiltä ja kosteudelta.
Vaellukselle taas löytyy jalkaa hyvin tukevat, silti kevyet ja iskua vaimentavat vaellus kengät.
Ja jos asustaa talossa jossa sukat tuntuu pyörivän jaloissa, kuinka mukava on pistää jalkaan kunnon Reinot ja Ainot, ne ainoat oikeat tossut, jotka aina loppuvat kesken jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Voi tätä luetteloahan voisi jatkaa loputtomiin, on tanssi kenkää, korkkaria, sandaalia, uima kenkää ym ym...
Mutta ne lukijat jotka ovat jo näin pitkälle lukeneet, voivat huokaista helpotuksesta, en jatka enää luetteloani.
Olkoon tuo vuodatus loppu vuodatus yritykselle jossa lähes vuoden verran myin jalkineita kaiken ikäisille ja kokoisille ja hyvän palveluni päätteeksi sain lopuksi itse kenkää!!