sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Sukset

Dodii, anoppilan autotallista löytyi mun sukset. Oon ostanut noi kasiluokalla ja kai niitä nyt edelleen voi käyttää, kun mitat on pysynyt samana. Niillä on hiihdetty vissiin 10 kertaa, että melki uudet. ;) Nyt vielä tarttis jostain monot ja avot. Kun pakkaset hellittää, lähden kokeileen hiihtämistä tohon viereiselle jäälle, kerta fyssari sitä aina suosittelee.

Kattoin muuten aivan loistavan leffan tänään. The Terminal, jossa pääosaa veti symppis Tom Hanks. Uskomatonta, mutta tarina kuulemma perustuu osittain tosiasioihin, eli joku iranilainen mies todella oli asustellut Pariisissa eräällä lentokentällä muinoin kuukausia. Niin, miksei? Ihminenhän siis pystyy ihan mihin vaan haluaa. Kenties jopa elvyttämään hiihtotaitonsa 12 vuoden paussin jälkeen?

Nyt öitä, et jaksaa taas huomenna möllii ton karvaisen sankarin kanssa. Kun talonväki lähtee matkoille, arvatkaas ketkä hoitaa poikaa 1,5 viikkoa? Niinpä niin. Ja yhtään lenkkiä ei tuona aikana tipu ainakaan meikäläiseltä. Se ois nimittäin samantien henki pois,jos toi 50 kiloo nykäisee johonkin suuntaan innostuessaan. Paitsi... Osaiskohan tuo remupelle vetää pulkkaa? Ei taida kyllä kummankaan motivaatio riittää sen homman opetteluun tällä hetkellä. Tuolla karvaisella on muutenki ihan liikaa energiaa ja mulla taas liian vähän. Ja muutenkin täytyypi ottaa taas iisisti, ettei tuu vuosikymmenen järkyttävin takapakki. Mutta siihenki on varauduttu.

Öitä! <3

Ei kommentteja: