maanantai 8. helmikuuta 2010

Brändejä, organisaatioita ja Linnaa

Aamun scouttasin brändejä ja nyt siirryn opintojen pariin! Tässähän saattaa vaikka joskus valmistuakin... Niska on aivan outona, mutta kestää istumista, joten nyt sit täytyy tehdä kun toistaiseksi voi. ;)



Soittelin tänään Linnaan, yliopiston kirjastoon lainaustoimistoon. Linna on tunnettu siitä, että siellä on suht ynseitä virkailijoita. Tänään luurin päässä oli kuitenkin aivan ihana rouva. Ei jäänyt nimi mieleen, mutta erityisen lämpimät kiitokset ja kehut asiakkaan huomioivasta ja ystävällisestä palvelusta! Jäi erittäin hyvä mieli. Enkä käyttänyt edes sairaskorttiani säälin keräämiseen, ennen kuin puhelun lopussa, kun tuli niskavaivat puheeksi. Virkailija katsoi minulle kirjaa koneelta ja joutui laskemaan luurin pöydälle siksi aikaa. Tähänkös herkkä niskavammojen ehkäisysilmäni iski välittömästi! Ei voi olla totta, että puhelintyötä tekevillä ei ole headsettejä tai handsfreetä. Uudet hienot kännykät kyllä on muttei kunnollisia välineitä, jotka palvelis nopeaa ja niskaysävällistä työntekoa.

Ryhdistäytykää Tampereen yliopisto ja panostakaa kunnon työvälineisiin. Se 20 euron kuulokehankinta per henkilö tulee aika paljon halvemmaksi kuin yksikin päivä sairaslomalla tai käynti työterveyslääkärillä niskavaivojen takia. Tämä on haaste! Kun lampsin keväällä kirjastoon, haluan nähdä kaikilla asiaskaspisteillä niskaystävälliset kuulokeratkaisut. :)

Ei kommentteja: