maanantai 8. helmikuuta 2010

Ilmiö syvältä hanurista

Tässä kuvassa näette melko kauniista ja ilman suurempaa ähellystä ja hermojen menetystä avatun litran Valio- jäätelöpaketin. Valitettavasti 99 prosentissa vastaavista avausyrityksistä tilanne päättyy katastrofiin, josta kärsii laajimmillaan koko perhe, naapurusto ja tuntemattomat, sattumalta vastaantulevat lenkkeilijät, autoilijat ja koiran ulkoiluttajat. Erityisen pahaksi tilanne äityy, mikäli paketti on päässyt lämpiämään matkalla kaupasta kotiin. Tällöin pahvi vettyy ja puristaa sisältöä, suorastaan uppoutuu siihen, kuin hain leuat surffarin jalkaan.

Mikä jumalauta siinä on, että ihminen on onnistunut suunnittelemaan raketteja, joilla matkustaa toiseen universumiin, mutta litran jäätelöpaketista ei pystytä kehittämään näppärästi avautuvaa? Mä perustan groupin FB:iin ja vaadin jäätelöitä, joiden syöminen on miellyttävää ja stressitöntä, vaikkakin kyseessä olisi litran pahvipaketti. Pahvipaketeissa sinänsä ei muuta vikaa ole, koska ne on ekologinen valinta kuoreksi. Mutta miten niistä sais vielä näppärästi avattavia? Niin ja uudelleen suljettavia. Kertokaas viisaammat, onko Ingmannin paketeissa samaa vikaa? Munhan se tosin pitäis tietää.

Vali(o)vali(o)vali(o)vali(o) ja silleen. Ei tää nyt maailmaa kaada, mutta paskoo hartian.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuttu mullekin toi Valion paketti siis perk...n hankala avaaminen ja miten sen näppäristi voisi sulkea, mutta sitä ei tarvitse pohtia sillä ehtisi sulaa koko sisältö pitkin pöytää. Mitäpä turhaa pohtimaan, kunhan jotenkin sulkee ja sopivan kokoinen pakaste- tai muovipussi johon sen sujauttaa, sulkee pussin ja laittaa pakkaseen. Seuraavan kerran kun jäätelöttää:) niin ei mene hermot (=niska/hartia tai fiilis)paketin avaamisessa. Mukavaa jäätelöhetkeä....mikäli et kerralla kaikkea syönyt:D

T:Merzi

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Helvetti soikoon, vois ainakin lopettaa sen markkinoinnin, jossa toitotetaan että helppo sulkea ja avata, kun ei todellakaan ole... Täytyy tyytyä avauttamaan paketti muilla ja syödä se aina kerralla!! Ja eikun pakastepussikaupoille, niin mä teen. Tack Merzi. ;)

Parempi olla syömättä liikaa jädee, ettei tuu tuollaiseksi kuin mitä nuo ihmiset Subilta NYT tulevassa ohjelmassa, joka kertoo lihavuudest. Aivan järkyttävän ylipainoisia ja huonosti voivia ihmisiä. :( :(

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kyllä kovin usein syö jädeä ja en ikinä saavuttais tota mitä Subilta tulee, oon nääs "laiska" syömään, ei putoo kerralla paljon ja joskus unohtuu että täytyy syödä. Enimmillään on kertynyt painoa kun toista skidiä odotin ja painoin 56 kiloa.

T:Merzi

Tahdonvoimaa kirjoitti...

onneksi täällä on vähän sama juttu. Oon luonnostani hintelä ja nopean aineenvaihdunnan omistava. Tässä tapauksessa siitä on ollut apua, ettei ole tosiaan kerännyt ihan liilaa kannettavaa tän sairastelun aikana. Toisaalta, jos olisi vähän enemmän rakennusainetta, myös lihasta tulis helpommin. Vaan kun ei. Tietenkin sit jos ikinä voi saada omia lapsia, painotilannekin saattaa muuttua. Eikös niin tuppaa kuitenkin usein käymään, jos olen oikein ymmärtänyt?

Musti Mustinen kirjoitti...

Täällä kirjottaa nyt Musti joka juuri tänään käytyään vaakalla huomasi taas sen näyttävän yli kahta kiloa lisää painoa.
Lapsista ei jäänyt kiloja meikällä ollenkaan, vaan kaikki on tullu neljänkympin jälkeen. On hidas aineen vaihdunta ja jatkuva pullan, keksien ja suklaan himo. Tänään käytyäni kaupassa suurin ponnistuksin pääsin noiden hyllyjen ohi ja voi kuinka kotona niitä kaipasinkaan. Meinasin lähteä uudelleen kauppaan hyvää hakemaan, mutta sitten tuli kutsu vierailulle, jossa sain PULLAA JA KEKSIÄ, päivä oli pelastettu!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tjaa...en tota osaa kommentoida että kuinka painotilanne muuttuu kun olen palannut samoihin lukemiin molempien jälkeläisten jälkeen. Ekasta jäi 3kg kun laitokselta poistuin ja ne kilot äkkiä lähti. Nuoremman jälkeen taisi mennä pidempi aika palautua normipainoon

T:Merzi