tiistai 9. helmikuuta 2010

Fedja-nimimerkistä tiedoksi!

Sain tänään blogiin kommentin (tekstissä: http://taistelijat.blogspot.com/2008/11/si-nivel-dislokaatio-fedja.html), jossa nettinimen Fedja väitettiin olevan ammatiltaan jäsenkorjaaja ja markkinoivan tuolla nimimerkillä Selkäsivuja sekä omia palveluitaan.

Tämä EI ole totta.

Jos anonyymi olisi tutustunut Fedjan kirjoituksiin tässä blogissa sekä Niskavammafoorumilla (http://p3.foorumi.info/niskavamma/viewtopic.php?t=180&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=), hän ymmärtäisi asian. Eli joko joku esiintyy netissä oikean Fedjan nimimerkillä jäsenkorjaajana tai sitten anonyymilla on mennyt aliakset sekaisin. Tämän blogin ja niskavammafoorumin Fedja EI ole työelämässä eikä näin ollen jäsenkorjaaja.

Jos asiasta ilmenee jotain kysyttävää/tiedotetavaa, lähettäkää minulle meiliä tahdonvoimaa@gmail.com. Kiitos! Olen ilmoittanut anonyymin havainnosta myös oikealle ehdalle alkuperäiselle Fedjalle. :)

6 kommenttia:

DD kirjoitti...

Moi. Uskoisin tunnistavani käsialasta henkilön. Kyseessä on hyvin todennäköisesti sama henkilö, joka on häiriköinyt mm. Kuntonetissä, Selkäliiton palstalla ja käynyt omaa SI-nivelen vastaista kampanjaansa myös Suomi24-sivuilla.

Kyseessä lienee siis nimimerkki fysio, finland, ghana tai mikä milloinkin. Kaveri uskoakseni tarkoittaa hyvää, mutta jatkuvasti sekoittaa asioita ja tällaiset päähänpinttymät ovat tavallisia.

Sorry, fysio. Koitahan kuitenkin pärjätä!

-DD

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No kunhan ei ala Fedjana esiintyä! :) Mäkin muistan lukeneeni noita DD:n mainitsemia viestejä vaikka millä nimemerkeillä, ainakin sillä "parantunut"-aliaksella. No kyseessä jokatapauksessa EI ole tämä meidän Fedja niskavammafoorumilta.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin puutun keskusteluun, laitoinkin aiheesta jo sähköpostia sinulle. Tämä Fedja-asia on täysin selvä, ilmeisesti väärinkäsitys. Erinomaista että tiedotitte tästä. Mutta liittyykö Pandora, jonka blogiin olet joskus linkittänyt, tähän teidän niskavammapalstaan? Ammattini vuoksi joudun olemaan erittäin erittäin skeptinen ja toivomaan, että pidät outoudet ja faktatiedon/hoidot erillään. Muilla foorumeilla voi keskittyä henkimaailmaan mutta mielestäni niskavammafoorumille, tässä muodossa kun se nyt on, se EI ole SOPIVAA. Tämä vain ulkopuolisen vinkkinä ja näkemyksenä asiaan. Älkää ottako pahalla.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Moiksun ano!

Niskavammafoormi ei ole keneenkään yhteen ihmiseen ja hänen näkemykseen/elämänkatsomukseen sidottu palsta. Se on avoin verkkoyhteisö, jossa voi keskustella tuki- ja liikuntaelinasioista ilman rajoituksia mutta hyvällä maulla ja muut huomioon ottaen. Niskavammafoorumi ei ole markkinointikanava eikä siellä kukaan ole mielestäni aktiivista markkinointia tehnytkään. Pandora on yksi jäsen yhteisössä ja hänen oma bloginsa on riippumaton, aivan kuten tämäkin blogi, niskavammafoorumista. Foorumi on avoin verkkoyhteisö ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivaisten virtuaalinen kohtaamispaikka vailla sen suurempia sitoumuksia tai vakaumuksia.

Mielestäni foorumi ei ole kehittymässä siihen suuntaan, että se sisältäisi mitään mainitsemiasi "outouksia". Vai onko sinun mielestäsi? Jotkut asiat lienee tutumpia toisille ja näin tulee aina oleva. Oikea paikka näille keskusteluille on foorumin palauteosio. tervetuloa sinne! :)

Kiitos näkymyksistäsi! Niitä on aina hyvä saada, enkä mää itte ainakaan katso niitä kieroon. :)

Fedja kirjoitti...

Täällä on sitten manipuloija-Fedja. Mielellään tuon Si-nivelen paikoilleen laiton hallitsisin, mutten taida sitä asiaa ensimmäiseksi lähteä opiskelemaan, kun tässä taitaa olla muuta tekemistä ensiksi ü.

Anon kommenttiin Tahdonvoimaa jo vastasi aika hyvin, joten siihen ei ole juurikaan lisättävää. Foorumi on avoin kaikenlaisille tavoille parantua. Jokainen voi poimia palstalta itselleen kiintoisaa tietoa. Niskavammafoorumi ei ole tiukasti koululääketieteelliseen näkökantaan perustuva foorumi, vaikka materiaali ja keskustelu on siellä pitkälti koululääketiede- ja tiedekeskeistä, vaan siellä pyritään olemaan avoimia kaikenlaisille näkemyksille. Pandora on foorumin yksi jäsen muiden joukossa ja hänellä on foorumilla ainoastaan yksi viestiketju. Samoin foorumilla on linkki hänen blogiinsa. Jokainen voi valita vieraileeko hänen ketjussaan tai blogissaan. Jokainen paranemiskertomus on ihme etenkin tässä vammassa. Oli parantumistapa sitten mikä tahansa, niin olen sen aina kiinnostunut kuulemaan.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, samoin minä olen kiinnostunut kuulemaan. Ja jos joku toinen ei ole, miin ei niitä ketjuja ole missään nimessä pakko lukea..:)