maanantai 8. helmikuuta 2010

Valelääkärin ura

Nyt mä muistan erikoisen uneni, jota aamulla yritin mieleeni palauttaa. Työskentelin Päijät-Hämeen Keskussairaalassa neurologina, ilman pätevyyttä. ;) Mulla oli hirveesti tyytyväisiä potilaita koska otin kaikki asiakkaat tosissaan ja hoidin heidän asioitaan rehellisesti myös vakuutusyhtiöiden suuntaan. Kaikista koomisinta oli, että tallentelin potilastiedot tällaisellä ikivanhalla kassakoneella:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8c/Antique_cash_register.png/180px-Antique_cash_register.png

Lopulta jäin kiinni tästä kusetuksesta ja muistan viilettäneeni takin liepeet liuhuen pitkin sairaalan kellarikerroksen käytäviä karkuun vihaisia stevareita. Juoksin kuitenkin umpikujaan ja jäin kiinni. Muistan kuinka rangaistuksena kaikkien mun asiakkaiden potilasmyönteiset lausunnot muutettiin sellaisiksi, ettei oikeusturvan toteutumisesta ollut enää mitään takuita.

Heräsin lopulta siinä vaiheessa, kun multa otettiin avainkorttia pois kaulasta, etten enää pääsis sairaalaan sisälle, ja istuin kolkossa sementtisellissä naputtelemassa kassakonettani iso pippeli otsassa. Että sellainen unimaailma viime yönä. Unesta innostuneena tilasin huvin vuoksi lääkiksen pääsykoekirjan. Eihän se koskaan huonoksi ole itseään sivistää, etenkin jos joskus ton CST:n pariin oikeasti päätyy sivutoimisestikin...

Ei kommentteja: