torstai 9. huhtikuuta 2009

Hahaa (TV)

Luulitte, että murrun kirjoittamaan kuulumisia, mutta en! :) Hyvät pääsiäiset itse kullekin!

Ja Musti, 'Kyrpä ottassa' ei ollut mun kädenjälkeä, mutta
www.harhakuva.org:sta
voi ostaa omaksesi, jos/kun innostuit. ;)

5 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Musti oli kyllä ihan varma että nyt tulee Tahdonvoimaalta uutta, jopa painokelvotonta tekstiä, koska aiempi kuvakin oli niin omanlaisensa.
Mutta hyvä niin että lepuutat itteäs, vaikka kaipaankin sinun osuvia, kantaaottavia, surumielisiä, mustaa huumoria sisältäviä kirjotuksiasi...
Ja taitaapa olla niin että "vanha" Musti vierailee pääsiäisen kunniaksi harhakuvien sivustoilla, mutta arvoituksexi jääköön
lukijoille, tilaanko sieltä vai en, ;)
Hyvää pääsiäistä Tahdonvoimaalle, LadyinPinkille ja kaikille muillekin!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ei ole lepuutuksesta kyse, vaan siitä, että tämä blogi on todellisille taistelijoille ja mä luovutin. Muutkin on luovuttanut tämän kirjoittamisen, koska ovat joko liian terveitä tai sairaita, niin miksipä minäkään jaksaisin enää yrittää.

En vaan viitsi kirjoittaa enää, koska aina on sama marina ja nähtävästi en parane, vaikka tekisin mitä. Olkoon.

Tästä päivästä ensi maanantaihin en vastaa puhelimeen ja meileihinkin satunnaisesti, vaan hautaudun itsesääliin ja vitutukseen täysipainoisesti.

Paskinta mahdollista pääsiäistä itse kullekin. Toivottavasti noita-akka kusee kaikkien päälle ja vitsan iskusta tulee whiplash jokaiselle, jonka elämä on kultalusikka perseessä olemista.

Aika myöntää realiteetit. Kun ei parane, niin ei parane. Ihan sama, mitä tekee, niin lopputulos on aina sama -sairas, ei pysy pystyssä.

Musti Mustinen kirjoitti...

ÄLÄ LUOVUTA TAHDONVOIMAA!!
Sinä olet todellinen taistelija kun olet taistellut jo yli vuoden kurjien oireittesi kanssa. Jaksa vielä, älä anna periksi ja niin kuin olen sanonut, vaikka sinusta nyt tuntuu siltä ettet tule koskaan terveeksi, SINÄ TULET!!
Naurat ivallisesti Mustin kirjotusta nyt lukiessasi, mutta et voi väittää vastaan ettenkö tietäisi tulevia asioita etukäteen. Mistä minulle tuo lahja on tullut, sitä ei tiedä kukaan, mutta se on yhtä vahvana edelleen ja luotan siihen täysin, se ei ole piiruakaan heikentynyt.
Tiedän et sinun on vaikea uskoa kun sanon näin, koska joudut kärsimään edelleen, mutta USKO, se päivä tulee eteesi, jolloin voit kävellä normaalisti ja tehdä asioita joita et ole vuoteen uskaltanut edes ajatella...
MUSTI VAAN TUNTEE/TIETÄÄ, koko elämääsi ei sinun tarvi sairauttasi sietää!
Muistathan Tahdonvoimaa fyssarisi sanat, "jos tiedän että hoidostani ei ole enää apua, sanon sen sinulle, ei sinun kannata rahojasi turhaan tuhlata". Ei ole sanonut, koska tietää omakohtaisesti kokeneena, että vuosi on sittenkin vielä lyhyt aika kun on kyse whiplashin kaltaisesta hermosto sairaudesta.
Hyvää yötä rakas Tahdonvoimaa!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Entäs jos itse kokee, ettei hoito auta enää niin paljon ennen? Turhaa tuhlaa rahojaan. Kevään katon vielä ja sitten lopetan hoidot. Jossen harjoituksilla pääse kuntoon, sitten ei pääse. Lopeta Musti ylioptimistisuusajattelu. Toki jokainen äiti toivoo lapsensa parasta, ja kuten olen aiemminkin sanonut, valehtelisin itsekin viimeiseen asti lapselleni, että hän tulee kuntoon, vaikka tietäisin, ettei tule. Mun kohdalta peli on kuitenkin pelattu. Normaalielämään en tule ikinä pääsemään, vaikka vähän aremmassa kunnossa oiskin. Mutta se ei Musti riitä. Minusta ei ole elämään neljän seinän sisällå, työttömänä, harrastuskyvyttömänä ja sosiaalisesta eristäytyneenä. Mieluummin olen sitten mullan alla. Tiedät ihan hyvin, ettei mun elämä ole minkään arvoista, joten päätetään keskustelu taas tähän.

Tasan ei käy onnen lahjat.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

aremmassa -> paremmassa.