tiistai 7. huhtikuuta 2009

Post Scriptum (TV)

Unohdin raportistani, että oon tehnyt rintarangankierrot ihan päin helvettiä. Kun vaikutus pitäis saada keski/alarankaan, oon sitten onnistunut vetäseen sen ristiselkään. Taito se tuokin kuulemma tehdä NOIN väärin.

Että ei ihme, kun C7 on taas vammaillut, koska en ole osannut kohdistaa mobbausta siihen - viimeiseen 4 kuukauteen. ;) Tänään kun yhdessä sitä liikettä treenattiin, tuntui taas niin luuserilta. Vuoden hinkannut samaa juttua, josta lähes puolet vituilleen.

No, ft otti omaan piikkiin. ;) Mitäs luotti liikaa siihen, että osaan liikkeet kolmen yhteisen harjoittelutuokien perusteella, 'nuori kun oon'. Koukistajat sentään meni oikein. Halleluujaa.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

No se selittää sen miksi Mustinkin paikat oli karseen kipeenä kun tein sinulta oppimallani tavalla nuo rintarangankierrot. Täytyy ottaa oppia kun nähdään miten ne tehdään niin et niistä on hyötyä, eikä päin vastoin. Hyvä et fyssärisi neuvo ne nyt, vaikka onkin turhauttavaa kuulla että on 4 kuukautta tehnyt liikkeet päin prinkkalaa ei pirkkalaa.
Vai on se kusitautikin iskenyt kyntensä sinuun, seuraat siinäkin läheisesi jalan jälkiä... Olemme kaikki meijän puolen naiset niin samanlaisia hermostolta, että kaikki mahdolliset ja mahdottomat taudit onnistuvat pesiytymään meihin. Onneksi on antibiootit...
Nyt siemaiseen jogurtti ja probiootit nieluun ja taas jälleen kerran päätän blogini - ette varmaan arvaa mihin-no nukkumaan menoon tietty.
Tahdonvoimaalle hyvää yötä, kauniita unia,yritä kärvistellä siihen asti kun saat pillerit.:)
Kaikille muillekin hyviä öitä.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Hello,

Musti, sä teet ihan eri tavalla niitä rintarangan kiertoja, eli ei huolta! :) Sä teet ihan oikein!

Ja en mä varma onko mulla kusiputki tulehtunut vai ei, mutta oireet hiukka viittais siihen. No, sillä selvii, kun vetäsee kuurin.

Hyvät yöt! :)