maanantai 6. huhtikuuta 2009

Mrzim moj kralježnice!! (LoisLane)

No puhutaan sitten kielillä, prkl! :D Ja otsikon hyvin arvattava sanoma muutamalla tutulla kielellä:

Je déteste mon épine dorsale.
Odio mi espina.
Ich hasse mein Rückgrat.
Jag hatar min ryggrad.
I HATE MY SPINE.... no nyt alkaa vieraat kielet loppuun kesken, mutta sanoma varmaan tullut kaikille selväksi viimeistään tuossa lontoon kielen kohdalla.

Pientä selkävihaa on siis ilmassa, kun kuntoutuminen on taas ottanut hieman takapakkia. Enimmäkseen selän kanssa pärjää jo kivasti, mutta sitten on taas turhan usein tuttuja Bionic Woman -päiviä, jolloin täytyy pukea kaikki mahdolliset tuet ja vermeet, että selviää.

Oikea SI-nivel on taas parin päivän ajan ollut ärtyneenä. Löysin myös vahingossa alaselästä kohdan, johon kevyesti painamalla sain aikaan helvetilliset kivut. Ei nyt ihan taju mennyt, mutta päästin tuskaisen huudahduksen. Lieneekö kyseessä joku repeämäkohta vai onko tapahtunut jotain uusia mukavia paskoutumisia? Ja joo, joo, tiedän, tiedän.. Tahdonvoimaa todennäköisesti kysyy heti ensimmäisessä kommentissaan, miksi menin painelemaan selkää? :D Siinäpä kysymys, johon en itsekään tiedä vastausta. Noh, löytäähän TV:kin kaikkia mahdollisia kraatereita päästään, eli ei yhtään tuomita siellä mun physical explorationia.

Selkä on siis ollut oleellisesti paremmassa kunnossa, kun en ole täälläkään käynyt mies/naismuistiin valittelemassa. Tosin toinen, painava syy siihen on myös työ- ja opiskelumäärä. Aika hulluja tunteja tullut vedettyä viime aikoina... ja olen myös onnistunut kusemaan unirytmini. Se oli jo mukavasti toista kuukautta ihan kohdillaan, vaan ei enää. Taas menee hereillä pikkutunneille, jotka sitten muuttuvat suuremmiksi. Helposti kolmeen tai neljään... ja kun nukkuu huonosti, ei myöskään ole mainittavaa ruokahalua. Toivon hartaasti, että paino ei ala tippua. Sit ei kohta ees uppois suvantoon! Se kauhuskenaario pitää kuitenkin SuMulaisena pitää mielessä ja mussuttaa suklaata tyytyväisenä.

Palatakseni vielä vieraisiin kieliin. Mun mielestä on ihanaa, että Tahdonvoimaa opiskelee jotain noinkin eksoottista kuin kreikka! Ja onhan sulla siellä se latinakin. Onkos niistä muuten apua keskenään?

Tunnistaakos kukaan mun otsikkokieltä? ... muut kuin TV. ;)
Mutta nyt töiden ja pänttäämisen pariin. Tänään olisi 16:30 alkaen ohjelmistotuotannon tentti. Pakko jakaa kaikille tyylinäyte suomenkielisestä opuksesta:

"Yhden yleisen tulkinnan mukaan error on ihmisen toiminto, jonka tuloksena syntyy defect. Tämän tulkinnan mukaan fault on ohjelmakoodissa oleva defect, jonka tuloksena sitten failure aiheutuu".

........ näillä mennään.

2 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Jos kukaan muu ei arvaa, mä arvaan, että otsikko oli kroatiaa. ;)

LoisLane kirjoitti...

Stimmt. ;)