maanantai 13. huhtikuuta 2009

Pääsiäiskana kynitty (Tahdonvoimaa)

Pitänyt teurastaa Joutsen jo tuhat kertaa. Nyt tein sen. Saksilla auki vatsa, täytteitä ulos 3 desiä ja avot. On nääs paljon parempi nyt, kun on vähän osuempi. Housuihin tarttuneet höyhenet kävin ravistelemassa asiaan kuuluvasti rappukäytävään. ;) Lopputuloksena, litteämpi untuvatyyny, allerginen reaktio, selkäydinkalvot tiukalla hartioista sacrumiin.

Ja huomenna altaalle, josko auttais.

2 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

No nyt sen sitten vihdoin teit Tahdonvoimaa, teurastit Joutsenen, joka sinua on piinannut pitkän aikaa.
Pää, niskat ja hartiat on paremmassa asennossa... hyvä niin...
Vuotaako silmät kuin seula kun käsittelit untuvia ja nenä takuu varmasti tukossa? Täällä kot puolessa molemmat miespuoliset kärsii jo allergiasta, oisko paju, joka sitä aiheutttaa, tiedä häntä.
Siskokin pääsi käymään vihdoin luonani kun voi jo liikkua kainalosauvojen kanssa. Rauhallistahan se kulku vielä on, mutta pikku hiljaa tervehtyy. Ei vielä voi mennä linja-autolla mutta hain ja vein, niin saatiin viettää muutama yhteinen tärkeä tunti yhdessä.
Ei tällä, mutta seuraavalla viikolla varaudu henkisesti Tahdonvoimaa et Musti purjehtii luoksesi, on silloin useamman päivän luonasi. Laittaa sulle lämpimät ruuat ja muutenkin huolehtii sinusta, vain sinusta.
Mutta nyt kaffeen keittoon, jotta jaksaa valvoa pidempään!! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Noh, tervetuloa vaan tänne vaikka koko viikoksi. Sit meen joka päivä altaalle, kun on joku vahtimassa, etten kuole! ;) Mut huomenna meen joka tapauksessa, kun on taas mystisesti parempi olo. Liekö CST alkaa taas vaikuttaa viiveellä... ;) Aattelin kokeilla rajojani ja ajaa Kalevaan asti - julkiseen halliin.

Ai niin, piru, se silmäjuttu voi olla allergiaakin!

Kylläpä kuumottaakin korvia, kun puhuin sen mun whiplashistä selvinneen kaverin kanssa 2 tuntia puhelimessa. Siis sen, joka oli kolarissa.

Mä en enää kahvia keitä! Oon jo kolmet juonut, niin riittää... ;)