sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Ps. (TV)

Niin, häh?! Mitkä noi on, jossei lihakset?! Oliko jollain jotain valittamista vai? ;) Vielä kun joku keksis, kuinka kalvot saa pysyyn auki ja yläniskan siellä, missä kuuluu... No, ens kerralla saan vihdoin ne OIKEAT syvien lihasten harjoitukset. Siis, mikäli hermosto ei tilttaa taas totaalisesti.

12 kommenttia:

DD kirjoitti...

Onnittelut! Tosta kuvasta jopa meikäläinen löytää hyväksyttävän kokoiset flexorit...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kiitos! On niitä hinkattukin. Vielä kun sais tonne yläniskaan poweria... No, onhan toikin alku jo! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kattoikko DD ilman suurennuslasia?

DD kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
DD kirjoitti...

Joo, itse asiassa mulla oli kahden miinuksen edestä pienennyslaseja päässä, ja silti näkyi oikein hyvin! Oli ilmeisesti sen verran onnistunut kuvakulma, että mäkin erotin jotain kuvasta, jopa aikamoinen ja leveä pullistuma ihon alla näyttää olevan... :O

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Puolet on vissiin arpea! ;) No, ei vaiskaan. Kyllä noi on ihan aidot. Mutta ei ne vielä hirveesti auta, kun edelleen C7 pääsee painumaan kasaan ja sit se tilttaa alaselkään asti. On kyllä koomista, kuinka voin niin hyvin kuvitella sen sun tunteen, kun syvät lihakset alkaa tiltata ja fileet menee tiukoiksi.

DD kirjoitti...

Niinpä. Ja jos sitten jossain vaiheessa päätät C7:n antaa luuduttaa, niin meillä on sitten sama väli molemmilla yhteenniitattuna...

Mistäs muuten tiedät, että C7 on niin epästabiili? Onko se sun jumpparis niin todennut käsipelillä?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No, en anna! Eikä sekai ees ole. Mut jotainhan siitä puuttuu, kun se ei kanna. Varmaan vaan kalvoo lihasta. MRI:ssä se todettiin vaan kiilautuneeksi, eli takaligamenttirakenne on himpun antanut periksi,mutta se kuulemma pitäis saada kuntoon tuella. Kuulemma!!! Mut kattoo nyt sit joskus, kun sitä ees pääsee treenaan. Nythän on vaan allas, jossa käyn liian harvoin. ;)

LoisLane kirjoitti...

Uijjui! Kunnon kaulahaukkari. :D

Musti Mustinen kirjoitti...

Lihasta on tullu ihan kiitettävästi sinne mihin on pitänytkin tulla, mutta jatkuvaa treenausta kuukaudesta toiseen se on kyllä vaatinut, josta hatun nosto ja kumarrus Tahdonvoimaalle! :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Lämmin kiitos kaikille flexor -onnitteluista! ;) Jatkamme harjoituksia! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

LL, miten män matka?!
;)