maanantai 7. joulukuuta 2009

Kiitos!

Monesti olen henkilökohtaisesti kiittänytkin jo Merziä, Nenyaa, LoisLanea, Fedjaa, DD:tä, Pandoraa, Marcoa, Odea, Lauria, puuseppää, kummitätiä, Jussi V.:tä jne. ystävällisiä ihmisiä, jotka ovat laittaneet minulle iloisia kannustuksiaa ! :) Vaikken jokaiseen meiliin/FB-viestiin yms. samantien vastaakaan, te tiedätte kyllä, että olette ajatuksissani. Erityisen paljon mieltä lämmitti myös työntekijöiltäni saadut positiiviset yhteydenotot julkaistuani uutisisen kuntoutumisestani meidän sisäisessä tiedotusfoorumissa.

Kiitos myös Pirkanmaan yrittäjänaisten puheenjohtaja Sointu Lanki! Kiva, että suhtauduit juttuehdotukseen positiviisesti. Kiitos myös Sefen päätoimittajalla mukavista sanoista tarinani luettuani. :) Niinikään kiitän myös SUL Julkaisujen Kalle Kotirantaa loputtomasta kärsivällisyydestä ja joustosta viime kevään artikkelieni kanssa. Saatiinpahan tehtyä! :)

Lisäksi paljon halauksia Helsingin päähän kaimalle ja Anikselle sekä tietenkin tänne kotitoimistolle luotettavalle ja empaattiselle osakasystävälleni sekä muullekin köörille. Rakkautta ja lämpöä tietty myös PH:lle, Lavinille, MamaSnakelle ja potralle. Ja pusuja ja kiitoksia mun omalle kymppikerholaiselle. Oon susta tosi ylpee, kuten tiedä! <3

Nyt, hyvää yötä ja parempaa huomista. :)

4 kommenttia:

ANIS kirjoitti...

<3 Terkut sinnekin!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Ja CH, sä oot niin vakiokamaa blogissa ja pidetään muutenkin yhteyttä, niin en alkanut sua erityisesti pokkuroida. ;) Mutta tiedät kyllä!

CH kirjoitti...

Kiitos itsellesi, TV! Sun juttuja on aina mukava lukea :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

No joo, jos tykkää kuunnella ruikutusta ja itseitsevarmuutta törneissä. ;;) ;) Mutta kyllä tää tästä taas iloks meillä muuttuu!