perjantai 11. joulukuuta 2009

Salli-satulatuolista unelmoiden

Stepperi on osoittautunut todella hyväksi värkiksi. Aamulla heräsin kuuppa jumissa, mutta kappas muutaman minuutin steppauksen jälkeen alkoi helpottaa. Jipii! :)

Seuraava investointini on ehta alkuperäinen suomalainen Salli-satulatuoli. Kattelin eilen Marian Talk Showta, jossa haastateltiin Sallin keksijää ja Salli Systems Oy:n johtohenkilöä Veli-Jussi "Vessi" Jalkasta. Kas siinäpä persoonallinen mies! Keski-ikäinen kaveri ilmestyi lähetykseen optimaalisissa työvaatteissa, sporttisen ja hyvinvoivan näköisenä, täynnä elämää ja energiaa! Juuri tuolta pitää hyvinvointituotteita valmiustavan firman keulakuvan näyttää.

Miettikääs, jos haastikseen ois laahustanut sellainen + 100 kiloa lötkistynyttä treenamatonta keskireppua kantava pöhöttyneen näköinen tyyppi huonossa ryhdissä ja kaikin puolin nuupahtaneen oloisena. Ei sopisi kuvioon sitten niin yhtään. Salli Systemsin edustaja kuitenkin henki samaa sanomaa, mikä tuntuu olevan yrityksenkin linja! Pointsit tästä. :)

Olen miettinyt kuukausitolkulla, kuinka pistän postia Salli Systemsille ja ehdottaisin yhteistyömallia saadakseni ko. tuolin käyttööni. Aikaisemmin en olisi pystynyt tuolilla vielä istumaan, koska rangan hallinta ei olisi riittänyt. Nyt uskon, että aika on kypsä ja toivon, että minusta tulee onnellinen Sallin omistaja. Olen kuullut tuotteesta ni paljon hyvää ja testannutkin sitä messuilla, että odotan innolla. Jahka saa satulan hanurin alle, kirjoittelen sitten kokemuksiani tänne ja foorumille! Jos tuoli rokkaa, täytyy alkaa miettiä investointia myös toimistolle. :)

Lisätietoja meikäläisen kokemuksia ootellessa löytyy täältä:
http://salli.com/

Kannattaa myös katsoa Vessin haastattelu Nelosen webistä:
http://nelonen.fi/ > Ohjelma > Maria 9.12.09. (Kohta 30:35 -->)


Kuvat: Salli.com

Ei kommentteja: