keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Syntikka perberissä on hyvä jumpata

Sain fyssarilta ohjeeksi alkaa tehdä steppausta kevyessä etunojassa. Siedätetään niskarusetin pikkulihaksia. Elikkäs joka päivä saapi stepata max 5 kertaa 5-15 minuuttia kunnosta riippuen. Lisäksi muut harjoitteet. Vaihdettiin hartiarenkaan vahvistus tehtäväks sängyssä, koska yläniska ei ny halua tehdä sitä jumppapallolla.Muru viritti narut sängyn jalkaan ja kappas, homma rokkaa! ;)

Sain tänään uudet hiukset. Esivalmistelut varsinaiselle oikealle lookille. Valitettavasti jouduin sensuroimaan magean leikkaussessiokuvan, koska se oli liian antava ja Nokian paskakännykällä ei voi (tietääkseni) rajata kuvaa. Meikälle ei nyt ni oo väliä, näkyykö paskalaatuisessa känsäkamerassa joku ykstuhannesosanänniä, mut muille oli. Ja kunnioitan näiden ihmisten toiveita sen verran, et koitan pitää nännit, näppylät ja muut epämääräiset nahkanpalaset piilossa tässä blogissa ja keskityn esitteleen niitä muualla.

Ja uuden vuoden jälkeen tulee N900. Tilasin sen tänään. Sillä hoituu vaikka graafikon hommat rajauksista Photarointeihin. Melkein. ;) Pakko saada tehokkaampi tietokonekeskus kätösiin, josko sitä uskaltais joulun jlk yrittää duunia, joskin oikeammista asennoista. Hyvää yötä! Tossa vieressä pönöttää joku ihan mun näköinen ja oloinen tyyppi, joka väittää, et meillä ois sama sukunimi. Pamahti sisään, asensi jouluvalot, teki omenakaurapaistoksen ja tossa se ny pönöttää seurana. Ollaan taas vaihteeks valtionlaitosleskiä! <3

2 kommenttia:

Pandora kirjoitti...

Onneksi olkoon, olen iloinen, että pääsit harjoituksissa eteenpäin. Niin sitä pitää.

Minulla taas puolestaan kaikki on jäässä, sitä vain odotetaan ja otetaan rauhakseen, että josko sitä joskus saisi hoitoja, edetä harjoituksissa ja pääsisi normaaliarkeen.

Hieman masentaa, mutta no ymmärrän kyllä, miksi on tärkeää ottaa rauhallisesti. Olin vain odottanut muuta.

Kiitokset kiittämisestä, avuliaisuus ja auttaminen palkitaan ja vuorovaikutuksessahan tässä ollaan, samassa veneessä.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Tätähän tämä on. 2 askelta eteen ja 1 taakse. Ja odottamista ja treenaamista vuorotellen. Ü Viel ku keksittäin, kuinka saadaan pää auki, ni avot.

Mä taas olen eri iloinen, että sait hyviä ja kannustavia uutisia fysiatrilta! Se on aina puol voittoa.