tiistai 16. helmikuuta 2010

Aamuksi Nick Vujicic

Sain tämän kimppaviestinä terveeltä tutultani viestillä "tämän miehen asenteesta oppia". Olen sanaton, monellakin tapaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antaa hyvää näkökulmaa kaikille turhasta valittajille! Loistava linkki!

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Kyllä. Ei varmaankaan ole ollut helppo tie hyväksyä itsensäm juuri sellaisena, mitä on, mutta tärkeintä on, että on nyt onnellinen. Kerrassaan hämmentävä tyyppi! Positiivisella tavalla siis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Luulin tuon alun olevan läppä: "Tykkään surffata, golfata ja matkustaa". Mutta hän todella harrasti niitä kaikkia. Loistavaa! Asenne kunnossa. Ihanaa että sulostutit päiväämme tällä pätkällä.

Anonyymi kirjoitti...

säälittävää sosiaalipornoa. jätkä rahastaa vammaisuudella mikä on täysin ok, kun ei oikeisiin töihin pysty. en tiedä ihailisinko vai säälisinkö enemmän. tuskin on oikeasti elämäänsä tyytyväinen mut esittää täytyy jotta show pyörii?

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mulla on vahva fiilis, että kaveri on erittäin tyytyväinen elämäänsä ja itseensä. Di tuollaista onnen ja ilon hehkua voi kusettaa, mitä hänen kasvoiltaan loistaa. Aitous näkyy monesti vain aidosti siitä kiinnostuneille ja pikkiriikkinen ja minimaalinen onni ja ilo ihmisille, jotka osaavat sitä katsoa.

Mitäs säälittävää siinä on, että on kehittänyt ammatin motivoijana ja spiikkerinä ja pystyy hoitaan työtään vieläpä ilman käsiä tai jalkoja? Ei olisi meistä monella munaa moiseen.