sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Näärä tuli kylään

En tiedä, onko yläniska niin kovilla, että silmässä on mustelma vai onkohan näärä tullut kylään. Epäilen näärännäppyä eli silmäluomen talirauhasten tulehdusta, joka on vasta puhkeamaisillaan. Kattellaan. Ainakin silmä on aivan törkeen kipeä. Kunhan ei leviä bakteeritulehduksena muualle, koska hermovikainen kärsii kaikista tulehduksista about 5 kertaa niin paljon kuin terve... Saas nähdä, pystyykö hoitoon menemään keskiviikkona, jos koko silmä ja ohimo on noin sairaan kipeä.

Tässä on fiksu kotihoito-ohje, jos meinaapi puskea päälle:
http://www.laakarikeskusyhtyma.fi/palvelut/?file=content_exec&id=393&submenu=183

4 kommenttia:

Musti Mustinen kirjoitti...

Kumpikohan se nyt sitten on, vaikea sanoa. Yläniskakin on ollu aika koetuksella, mutta voihan se olla se nääräkin joka on halunnu poiketa kattoon juuri sinun silmääsi. Olipa kumpi tahansa ei ole kivaa, kipu on aina kurjaa...
Tein minäkin taas liikaa pojan asunnolla hommia ja niskasta lannerankaan kipuilee aika lailla, taitaa olla Buranan paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan näärää, koska siinä on jo sellainen patti. Nyt vaan haudotaan kuumalla. :)

Toi sun strategia ei ole ollenkaan hyvä! Että teet aina niin paljon että joudut ottaan Buranaa. Varaa nyt se aika Isolle E:lle, sit katotaan ne liikkeet ja sit vahvistamaan rankaa. Menee pari vuotta ja voit tehdä enemään ilman lääkkeitä. Suosittelen. Se on varma, että jossei ramgalle tee mitään, joudut vaan piilottaan oireita enemmän lääkkeillä ja lopulta se tilttaa kokonaan. :D

Ootte jo kotona vai?
TVaggi

Anonyymi kirjoitti...

Mikä heövetin TVaggi tonne tuli??? Piti olla ihan vaan TV. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onko silmässä selkeä patti? Jos on, se voi olla luomirakkula, joka usein patanee itsestään kuten myös talirauhastulehdus.