perjantai 19. helmikuuta 2010

Esittely

Niin moni on toivonut mun esittelyä, joten tekaisin sellaisen. Onks toi yläbanneri nyt kuvaava? Kertooko se teidän mielestä blogin ajatuksen pähkinänkuoressa? Entäs tämä esittely? Onko tämä mun tyylinen, te jotka tunnette mut?

http://taistelijat.blogspot.com/p/minun-tarinani.html

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin jees. Kaikkiinhan ei huumori uppoa, mutta koska se on sun tyylisi, pidä se! Uskon että taustan kertominen valottaa hieman satunnaisille kommentoijillekin lähtötilannettasi paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

Laitatko vielä tarkemmin taustasi, olet aiemmin kertonut kaatuneesi myös jossain muualla (risteily?) ja olleesi vielä kolarissakin?

Näin ollen tapahtumille saa aikajanaa ja osaa verrata omiin kokemuksiinsa ja tuntemuksiin tai koska mennä ja koska ei ammattilaisen luo.

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Aina kannattaa mennä, jos on ollut isommassa onnettomuudessa ja loukannut niskansa ja/tai päänsä. Näin papereihin jää merkintä, ja vaikka oireet alkaisivat vasta kuukausien päästä, saatetaan ne osata yhdistää onnettomuuteen. Tieto helpottaa myös korvausasioiden kanss puljaamista, mikäli sellaiseen joutuu.

Itse olen kaatunut motskarilla 2003 (ei kolari, vaan kupsahdin kumoon harjoitellessani hidasajoa) sekä 2008 kaksi kertaa helmikuussa. Oireet alkoi vasta maalis-huhtikuussa 08.

Tuon 03 kupsahduksen jlk olin 6 kk:tta sairaslomalla ilman diagnoosia, mutta nyt on päivän selvää, että retkahdusvammaoireitahan ne kaikki olivat. Suurin osa muksahduksista on harmittomia onneksi eikä niistä aiheudu vakavia niskavammoja tai saadut vammat on miedot. :D

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Omakohtaisiin kokemuksiin perustuen uskalla sanoa, että oireiden ilmestyminen ja kuntoutuminen on todella yksilöllistä ja retkahdusvammapotilaiden sairashistoriaa on hyvin vaikea vertailla. Toki jotain perspektiiviä saa aina! :)