perjantai 26. helmikuuta 2010

FYI

Rakas kiekkokansa,

Nyt on pakko myöntää nöyränä, ettei kiekkokultaa tule. Tuleeko pronssiakaan, en olisi varma viimeisen 20 minuutin perusteella. Voi herran jestas sentään. Kerrassaan surkeeta katsottavaa. Ei sillä, että olisin itse pystynyt naisleijonien riveissä yhtään parempiin suorituksiin, mutta saahan sitä silti ihmetellä.

Mutta ei syytä huoleen! Asioissa on aina valoisat puolensa. Mehän voidaan aina muistella vuotta 1995. Onko totta, että siitä on viisitoista vuotta, kun viimeksi saatiin MM-kultaa? Tai ylipäänsä mitään kultaa. Kai se niin sitten on. Hyvät sille.

Ja sitten lisää positiivisia puolia. Naiset, tämä on teille. Katsokaapa miehiänne juuri tällä hetkellä. Vieläkö voitte pokkanaamalla väittää, että suomalainen mies on tunteeton kivimies? Tuskin. Veikkaan että yhdessä jos toisessakin porstuassa Penat ja Repat sadattelee naama kiukusta punaisena juurikin tällä sekunnilla.

Siinä ne valoisat puolet sitten olikin. Päätän lähetyksen tältä illalta täältä Länsi-Tampereelta Ylen toimitilojen välittömästä läheisyydestä todeten, että loput kaksi erää pelataan kuulemma kunniasta, ei voitosta. Mutta sellaista meitsi ei jaksa katsoa. Onneksi tulee hyvä leffa, jonka pariin siirryn sujuvasti. Jossei diggaa leffasta, ainahan voi huvittaa itseään Tubessa. Poimin teille randomilla valmiin viihdepätkän. Peli muuten päättyy 8-3.



Ei kommentteja: