maanantai 16. maaliskuuta 2009

Herrat ja vammaiset kulkee taksilla (Tahdonvoimaa)

Tahdonvoimaa nöyrtyy (ja köyhtyy) ja menee huomenna taksilla hoitoon. En piru vie ota sitä riskiä, että tusautan auton kulman epähuomiossa parkkihallin tolppaan ja tulee taas 4 kuukautta takapakkia.

Tosin eihän sitä koskaan tiedä, mitä taksille voi sattua, vaikka pidänkin ennen lähtöä hirveän palopuheen ennakoivasta ja rauhallisesta ajotyylistä sekä kielletyistä äkkikiihdytyksistä ja -jarrutuksista. Ja varmuuden vuoksi otan aina autossa kaulahuivin pois, että tuki näkyy. ;) Nyt onkin räheä silkkinauhoin ja pinssein tuunattu versio.

Olkootkin rahan tuhlausta maksaa oman auton lainaa ja kulkea taksilla hoitoon. Ihan sama. Nyt ei oteta riskejä, eikä myöskään tappioita automyynnin suhteen. Sen verran TV:kin on oppinut riskienhallintaa ja taloustietoa kauppiksessa. ;)

Jaahas, nyt pitäis nukkua, mutta kun ei nukuta. Jännittää jo nyt, miten saadaan C0 paikoilleen. Kun aina se ei vaan mene. Mutta JOS se saataisiin paikoilleen, luulen, että seuraavalle jaksolle mahtuisi eka päivä, jolloin voisin olla melko 'terve'. Tai sit tulee hirveä laskukausi... Eihän noista tiedä! :)

Hyvät yöt!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän sun pitääki mennä hoitoon taksilla, totta kai, kuten sanoit ei kannata ottaa mitään tietoisia riskejä, ettei taas joudu kuukausia kärsiin seurauksista.
Ja totta puhuen taksithan ne usein talla pohjassa ajaakin, mutta palopuhees ja "ystituki" tekevät varmaan rauhoittavan vaikutuksen. Ja mitä hitaammin taksi menee, sitä kiihkeämmin kolikot juoksee kuskille.;):(
Pitäs varmaan nukkua täälläkin, mut sama vika Rahikaisella, ei tuu unta silmään. Molemmat miespuoliset kuorsaa minkä kerkiää, joten turha edes sänkyyn päin katsoakaan. Onneks huomen on vapaa päivä ei tarvi lähtee töihin ja aamulla voi loikoilla vähän pidempään...
Taidan lähteä aukaseen jääkaapin ovea ja katsoa mitä herkkuja sieltä löytyy. Sen jälkeen voi unikin tulla paremmin, ainakin lisä kiloja tulee.
Hyvää yötä ja huomenta, ei mikään ole mahdotonta.... :)
p.s.nyt on kyllä käyttäjätunnus ja salasana ihka oikeat, mut kone ei vaan anna kirjautua, joten Musti on nyt anonyyymin muodossa. :)