perjantai 20. maaliskuuta 2009

Sattumia (Tahdonvoimaa)

Eilen pisti yksi kuvaajakundi nastan valokuvaportfolion nähtäväksi. No, kuinkas sattuikaan, hän kuvaa ensisijaisesti asiakas- ja aikakausilehtiin henkilö- ja repparikuvaa. Juuri sellaista, mitä hyvä ystävänikin kuvasi, ennen kuin vaihtoi alaa. ;) Minä jäin siis työparittomaksi.

No, soitin kundille ja kyselin hiukkasen (tunnin) taustoja, kartoitin asennetta, suhteita lehtiin, suhtautumista työhön yms. Kävi ilmi, että olemme jopa tavanneetkin joskus jossain ja tunnemme puoli Helsinkiä samaa porukkaa.

Jos juttu menee läpi Kauneus ja Terveys -lehteen, niin onpahan nyt sitten kuvaajakin. Vielä pitäisi löytyy siisti CST-vastaanotto Hesasta, sekä tyyppi + potilas kuvattavaksi. Vinkkejä voi antaa kommentteina tai tahdonvoimaa.gmail.com -osoitteeseen.

Haluan kuvituskuvien lisäksi näet yhden hoitokuvan, joka kuvataan tosin niin, että potilasta tai hoitajaa (tai tarvittaessa kumpaakaan) ei voi tunnistaa. Ehkäpä otan yhteyttä siihen niskavammafoorumin yhteydessä mainittuun Kampin osteopaattiin. Kukas siellä nyt oli käynytkään... Palkkioksi saa tietenkin mainoksen putiikistaan + lehdet.

Tietenkin ois kova sana, jos itte pääsis järkkäilemään kuvauksia yms. mutta ei toivoa. Pää on niin kaularangassa, että jäi taas allas väliin, kun ei uskalla ajaa. No, uskon, että jumppa himassa korvaa altaan aika tehokkaasti.

Täytyis nyt malttaa pari päivää ottaa iisisti, kun se kolme viikkoa tuli oltua niin paljon ylhäällä ja rasitettua rankaparkaa, mutta kun ei jaksa. Sitä on ollut ihan riittävästi vaakatasossa, niin nyt vaan koittaa olla jalkeilla hiljalleen enemmän ja enemmän.

Tänään tiskasin astiat, kun aattelin testata C7:n tilanteen. Kyllä se enemmän kestää, mut kokonaisuudessaan ranka on heikko. Saas nähdä, riittääkö tuki ikinä kahdesti paskoutuneen niskan normaalikuntoon saamiseen. Innolla odotan... Sitähän ei näe, kun ajan kanssa. Vitusta on mun tilanne.

Ei kommentteja: