sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Korvalehtipaise (Tahdonvoimaa)

Olin jo lähes tilaamassa ajan korvalekurille, kun tajusin, että korvalehdessäni on hirveä paise. Oikein semmoinen paksu, märän tuntuinen möykky lehden takapuolella.
Aattelin sit vähän räplätä löydöstäni (puhtain käsin, tottakai;), josko se oiskin vaan finni. Tiedän, outo paikka. Ei mitään, aikani puristeltua lehteä, se patti puhkesi. Omituinen haju syöksähti herkistyneeseen nenääni. Jotenkin tuttu tuoksu...

Siinä samassa tajusin: so called paise olikin kuivunutta American-dippiä. Miten se mun korvalehden taakse on joutunut, on ikuinen arvoitus.
Huh, ei tartte mennä lekurille, alkaa tulla lekurit ulos korvista (ironinen sanonta;), kun näen sitä yhtä valkotakkista fysiatria joka toinen viikko samalla kun käyn hoidossa... No, jospa nyt en joutuis enää hänen vastaanotolleen, kun

EI

OLE

HERMOSÄRKENYT

MITÄÄN

PAIKKAA

KOHTA

KAHTEEN

VIIKKOON

PAITSI

SATUNNAISESTI

JA

OHIMENEVÄSTI.

Luojalle kiitos edes siitä! :) :) :)

Hyvät yöt!

9 kommenttia:

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Niin siis oikein särkynyt, niinkuin ennen... :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Vaikea selittää...

Musti Mustinen kirjoitti...

Oli niiiin mukava lukea tuota tekstiäsi, ettet koko aikaa joudu kärsiin hirveistä hermosäryistä.:)
Paremmille vesille ollaan seilaamassa, ei sun tarvi katsoo Mansen suvannon suuntaankaan... ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mä en yhtään jaksa tota ylioptimistisuuspaskaa - edelleenkään. Kun se ei ennenkään ole tarkoittanut mitään, että välillä on parempi olo.

Kiits! :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Enkä myöskään jaksa sitä, että "kyllähän mä sanoin" tai "mähän oon tiennyt koko ajan" tai "oisit vaan uskonut mua".

Kukaan ei voi tietää tän ennustetta, vain itsepetoksen ja optimismin hengessä arvailla.

Kiitos! :)

Musti Mustinen kirjoitti...

Mut on se kumminkin iloitsemisen arvoinen asia et on ollu olo edes vähän parempi kuin aiemmin, eihän kukaan ole väittänytkään, että terveiden kirjaan sut merkattaisiin.
Näin eilen sukulais miehen joka suositteli luettavaksi kirjaa Salaisuus, siinä on kuulemma tekstiä joka jokaisen ihmisen pitäisi lukea ja koittaa toteuttaa omassa elämässään/mielessään... :)

LoisLane kirjoitti...

Joo, The Secret on aivan loistava teos. :)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Joo, kaikki suosittelee tota kirjaa, eli siksi just en lue sitä. :) Luin osakesijoittmisesta tällä hetkellä ja siinä vasta onkin salaisuuksia. Sitten alkaa kuluttajakäyttäytymisen artikkeleiden lukeminen (n. 20 kpl, 5-10 s), että siinä on jatkopuuhaa...

Tahdonvoimaa kirjoitti...

Mulla on semmonen tunne, että riittää, kun on sisäistänyt sen, että "Elää enemmän itselleen - kaikessa" ja "Jos elämässä on kaikkea muuta paitsi tarkoitus, kaikki muu kannattaa vaihtaa siihen tarkoitukseen".