tiistai 28. heinäkuuta 2009

Mitkäs siinä?

Suoraan käden ulottuvilla, kun avaa silmät. Suklaalehdet, ehkä joutuu muutaman maistamaan.

CH:
I'll ne there! Tuki- ja liikuntaelinrock 2009 rocks!
Unfortunately. Oli ni hyvä mainos, ettei voinu kieltähtyy. ;) Ootko päättänyt onko sikis vai niska?

3 kommenttia:

CH kirjoitti...

Jeee! TV voi varmaan hoidella promohommat festareita varten? :D Päätin, että se on niska, vaikka kurkku onkin edelleen kipee. Sain hätäajan hierojalle, vaikka onpa se ennekin koettu, että tähän ei auta muu kuin OMT:n manuaalinen käsittely... Mutta nyt on kyllä ihka aitoa pintalihaskireyttäkin ilmassa, joten ehkä hierojakin auttaa edes vähän. Tai sitten ilmassa on vain sikistä ja mä oon menossa tartuttamaan hierojaparan! ;)

Tahdonvoimaa kirjoitti...

CH:
Mä hoidan joo! ;) Pintalihaskireys: WAU!!!!!!!!!!!!!!! Mäkin haluun. Hyvä merkki ... Tai siis tavallaan. Toivottavasti sait apua! Kerro kuin kävi: sä voit paremmin ja hierojalla on sikis ...

CH kirjoitti...

Tiedän tunteen! Oli jotenkin tosi upeaa mennä pintalihaskireyksien kanssa, kun yleensä ongelmat on aina olleet niin syvällä, että hieroja ei voi kovin paljon auttaa... Ja kyllä se hieronta pahimpaan auttoi! Hieroja oli joku nuori kloppi (oma guruni oli lomalla), jota kyllä jouduin vähän opastamaan, kun se ei edes meinannut käsitellä lapoja sillä mun mielestä parhaalla tavalla eli nostamalla hierottavan käden taakse selälle. Kaikki hierojat ym. asiantuntijat on niin erilaisia, että onneansa saa kiittää, jos siitä viidakosta löytää mieleisensä! Mutta kyllä toi sijaispoika oli ihan OK, joten en ihan sikistä sille kuitenkaan toivo ;)